50+ en kinderloos, hoe sta je in het leven?

50+ en kinderloos, hoe sta je in het leven?

Ik ben dit jaar 50 geworden. Ik vind dat wel een mijlpaal en ik ben benieuwd hoe andere 50+ers zonder kinderen in het leven staan. Zelf ervaar ik dat mijn kinderloosheid zo’n andere rol speelt in mijn leven dan tussen mijn 30-40stejaar. Toen ging het over behandelingen en de verwerking. Maar nu, waar gaat het in deze fase eigenlijk over? Daarom ben ik vrouwen aan het interviewen. Vrouwen die ongewenst kinderloos zijn én vrouwen die bewust de keuze gemaakt hebben om geen kinderen te krijgen of bij wie het ‘gewoon zo gelopen is’.

Ik vind het geweldig om hun verhalen te horen. Ik weet nog niet wat ik met de verhalen ga doen, ik wil het graag laten ontstaan. Misschien wordt het een boek of misschien een podcast … of we delen de verhalen onderling. Of een combinatie van dingen. Ik laat het voorlopig nog open.

Mijn oproepje is bedoeld voor vrouwen van 50+ die mij hun verhaal willen vertellen.

Je kunt mij mailen: annemiekvansoest@hetnet.nl of bellen/appen: 06 40403916

Vanzelfsprekend zorg ik voor je privacy bij het optekenen van je verhaal.

Ik kijk uit naar jullie reacties!

Groet,

Annemiek van Soest

Geef een reactie