Doe mee aan de gratis 7-dagen challenge ‘Lief voor jezelf’ in de Week van de Vruchtbaarheid (6-12 november)

Beeld Martine van der Voort

Doe mee aan de 7 dagen ‘Lief voor jezelf’ Challenge!

Vruchtbaarheidsproblemen kunnen ongemerkt een grote impact hebben op jou en je leven. Je merkt het bijvoorbeeld in het contact met vrienden en familie, in je relatie, soms op je werk. Ook heeft het vaak invloed op hoe je naar jezelf kijkt: je verliest het vertrouwen in jezelf, bent misschien boos op jezelf of vraagt je steeds maar af wat je toch verkeerd doet.

Vaak kiezen we onbewust om maar gewoon door te gaan. We vinden dat we sterk moeten zijn en we voelen de druk van leeftijd of sociale verwachtingen. Tegelijkertijd merk je dat het steeds moeilijker vol te houden is. Je kunt last krijgen van spanning, onrust, depressieve gevoelens of merken dat je niet meer kunt genieten.

Goed voor jezelf zorgen is ongelooflijk belangrijk als je te maken hebt met vruchtbaarheidsproblemen. En daarom organiseert Freya dit jaar een bijzondere online Challenge. Tijdens de week van de vruchtbaarheid (6 tot 12 november) ontvang je 7 dagen lang inspiratie, tips en opdrachten rondom het thema ‘Lief zijn voor jezelf’. De Challenge is laagdrempelig, positief en nodigt uit om op een leuke manier met jezelf aan de slag te gaan. Er komt ook een online besloten Facebook-groep zodat je je ervaringen met andere deelnemers kunt delen. Je kan natuurlijk ook alleen meedoen als je dat liever wil.

Wil je weten wat de Challenge precies inhoudt? Dat gaan we je nog niet vertellen, maar we kunnen wel een tipje van de sluier oplichten. Er zit een schrijfopdracht in, je leert praktische manieren om te ontspannen en we gaan aan de slag met eenvoudige yoga-oefeningen.

Laten we samen de Challenge aangaan! Doe je mee?

Challenge

Je kunt je hier gratis inschrijven (aanmelden vóór 6 november):

Schrijf je in voor 7 dagen lief voor jezelf

* VerplichtE-mailformaat

2 gedachten over “Doe mee aan de gratis 7-dagen challenge ‘Lief voor jezelf’ in de Week van de Vruchtbaarheid (6-12 november)

Geef een reactie