Kinderwenscafé voor alleenstaande vrouwen

Datum: 21-01-2020
Locatie: Leiderdorp

Het Kinderwenscafé

Kinderwenscafe, voorheen Vruchtbaarheidscafé, voor single vrouwen die (overwegen) proberen zwanger te worden met behulp van een spermadonor

Viva Neo Medisch Centrum Kinderwens is trots te kunnen melden dat zij weer een viertal Kinderwenscafés gaat organiseren.

Waar kun je aan denken?

Tijdens deze avonden kun je, in een informele sfeer, aan de hand van een aantal stellingen in gesprek gaan met lotgenoten. Deze gesprekken worden begeleid door Tessa Cox (arts voortplantingsgeneeskunde) en Iris van Putten (Maatschappelijk werker).

Wie wordt er uitgenodigd?

Single vrouwen die overwegen, of al bezig zijn om zwanger te worden met behulp van een donor. Er komen veel vragen op je af zoals, kan en mag ik alleen mijn kinderwens gaan vervullen, wat is de impact voor mijn kind, hoe vind ik een donor en hoe werkt het als ik via een vruchtbaarheidskliniek wil proberen om zwanger te worden.

Vindt u het fijn om met anderen hierover van gedachten te wisselen dan is dit een uitgelezen kans voor u. Vragen, ervaringen en onzekerheden kun je wellicht met niemand anders makkelijker bespreken dan met lotgenoten.

Professionals

U wordt in de gelegenheid gesteld algemene vragen te stellen aan professionals over bijvoorbeeld behandelmogelijkheden, keuze voor een bekende of onbekende donor, en waar moet je allemaal aan denken als je als single vrouw zwanger wilt worden met behulp van een donor. 

Wanneer?

21 januari 2020

6 april 2020

6 juli 2020

16 november 2020

Locatie

Brasserie Park, van Diepingenlaan 2, Leiderdorp

Tijd                                                                            

19.00- 21.00 uur

Entree    

Gratis

Aanmelden

VCLeiderdorp@gmail.com

Organisatie: Het Kinderwenscafé mogelijk gemaakt door Moeders voor Moeders.