Supportloop – wandel mee met en voor Freya

Datum: 17-06-2018
Locatie: Zeist

DE SUPPORTLOOP: SAMEN OP WEG VOOR MEER!

Freya doet op zondag 17 juni mee aan de Supportloop in Zeist: een gezond, gezellig en gezamenlijk wandelevenement van patiëntenorganisaties. En jullie kunnen helpen om er voor Freya een succes van te maken. Door mee te lopen (welkom, gezellig!) of loten te kopen.

Wandel gezellig mee!

In 2018 wordt de tweede editie van de Supportloop georganiseerd. Freya neemt hieraan deel op zondag 17 juni in Zeist. We gaan op pad met en voor een groot aantal patiëntenorganisaties. Er wordt door allerlei uiteenlopende organisaties gewandeld en iedereen – jong en oud – mag meelopen voor het goede doel. Gezamenlijk kunnen we ten slotte nóg meer betekenen.

Schrijf je nu in en nodig je vrienden, collega’s buren en familie uit om met je mee te gaan. Immers, wandelen is goed voor iedereen: voor lichaam en geest. Natuurlijk lopen we zelf ook mee. Meerdere vrijwilligers zijn op 17 juni aanwezig om te wandelen, maar natuurlijk ook vooral om er samen een gezellige dag van te maken. Loop jij met ons mee? Meld je dan meteen aan! Dat kan hier.

Loten kopen of verkopen

Je kunt je ook inzetten door loten te kopen óf te verkopen. Maak daarmee kans op één van de mooie prijzen! Wil je weten hoe dit werkt? Je vindt hier alle informatie. Een lot kost EUR 5,00.

Van alle opbrengsten van de Supportloop komt 80% ten goede aan Freya. Met deze extra inkomsten willen wij graag een online cursus ontwikkelen voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen.

Twijfel niet langer, meld je direct aan en/of koop loten!