Theatervoorstelling ‘Voorzichtig Breekbaar’

Datum: 26-10-2018
Locatie: Hilvarenbeek

Een op de zes stellen krijgt te maken met vruchtbaarheidsproblemen.

Rauwkost speelt het tedere theaterstuk ‘Voorzichtig Breekbaar’

Na een zeer succesvol tweede theaterseizoen maakt Rauwkost zich op voor een mooi derde. De eerste voorstelling die er gespeeld gaat worden is Voorzichtig Breekbaar.

De voorstelling vertelt het verhaal van Daan en Fleur. Ze genieten ontzettend van hun leven en van elkaar. Ze besluiten een volgende stap te nemen en voor een kindje te gaan. Alleen die stap wordt een achtbaan vol teleurstellingen, angsten, vruchtbaarheidsbehandelingen, verdriet, spuiten, liefde en onzekerheden.

Een op de zes stellen krijgt in hun leven te maken met vruchtbaarheidsproblemen. Wat gebeurt er dan met je relatie? Hoe reageert je omgeving hier op maar nog belangrijker, hoe reageer jij op je omgeving. Ineens blijkt communiceren met je vrienden en familie niet meer zo vanzelfsprekend te zijn.

Rauwkost vertelt met Voorzichtig Breekbaar zo’n verhaal op een pure, eerlijke en tedere manier vol liefde, pijn en met een vleugje humor.

De cast bestaat uit Ankie Wasilewski-Van Meer als Fleur en Jan-Willem Verhoeven als Daan. Deze twee worden versterkt met het spel van Bas van den Broek, Jolien Rennen en Ilze van Dongen.

Voorzichtig Breekbaar wordt gespeeld op 26 en 27 oktober 2018 in De Kodakzaal van De Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek. Kaarten kun je reserveren op de website van Rauwkost: www.rauwkost.nu of via email: info@rauwkost.nu