Bijeenkomsten

Freya Bijeenkomsten

FreyaTalk, Universitair Medisch Centrum Utrecht

FreyaTalk: een event dat Freya organiseert in samenwerking met ziekenhuizen. Op 15 juni 2019 vindt de laagdrempelige, regionale bijeenkomst plaats bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht in Utrecht. 

Het thema van deze FreyaTalk: grenzen stellen in het fertiliteitstraject. 

Grenzen in het fertiliteitstraject. Je kunt ze bepalen. Je kunt er tegenaan lopen. Je kunt ze - bewust of onbewust - overschrijden. Iedereen met een (nog) onvervulde kinderwens heeft er mee te maken. 

Tijdens deze bijeenkomst zijn een fertiliteitsarts en twee medisch maatschappelijk werkenden aan het woord over dit thema:

- Presentatie door mevrouw drs. A. Candido, fertiliteitsarts UMC Utrecht

Zij verzorgt een presentatie over het thema grenzen.

- Presentatie door 2 medisch maatschappelijk werkers in het UMC Utrecht

Mevrouw F.C.M. Meeuws en F. Vunderink zijn medisch maatschappelijk werksters en zullen aan de hand van voorbeelden bespreken hoe patiënten omgaan met “grenzen”. Vanuit hun visie bieden ze handvatten die behulpzaam kunnen zijn voor anderen.

Iedereen die te maken heeft met vruchtbaarheidproblemen, is van harte welkom. Naast de lezingen is er voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en in gesprek te gaan met de spekers, vrijwilligers van Freya en natuurlijk de overige gasten. De sessie is informeel en kleinschalig (maximaal 30 deelnemers).

Deelname kost € 7,50. Drankjes zijn inbegrepen.  

Programma

 

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 15 juni 2019 op de locatie Universitair Medisch Centrum Utrecht (Maliebaanzaal), Heidelberglaan 100, 3584 CX in Utrecht.
De ontvangst is vanaf 14.00. De dag duurt tot ongeveer 16.30.

De uiterste datum om je aan te melden is vrijdag 14 juni 2019.

Heb je vragen over deze dag? Stel ze aan de commissie Bijeenkomsten van Freya, bereikbaar op mailadres ledenbijeenkomsten@freya.nl.

Route

Universitair Medisch Centrum Utrecht (Maliebaanzaal)
Heidelberglaan 100
3584 CX Utrecht
Route Google maps
Openbaar vervoer Website 9292
Als je met de auto komt, kun je parkeren bij de hoofdingang van het UMC Utrecht. Vanaf de hoofdingang wordt de looproute naar de Maliebaanzaal aangegeven.

Aanmelden

De aanmeldingstermijn is verlopen.

 

Inhoud programma