Bijeenkomsten

Freya Bijeenkomsten

Themadag definitief ongewenst kinderloos

Als je weet dat je kinderloos blijft, heeft dit een enorme impact. Daar waar er voor de buitenwereld niets verandert, verandert voor jou juist alles! Je moet je weg vinden in een groot gemis dat veel van je toekomstplannen overhoop haalt. Hoe geef je ruimte aan het verdriet, hoe pak je de draad weer op, hoe verhoud je je tot de mensen om je heen, hoe vind je het levensplezier weer terug? Thema’s die volop aandacht krijgen tijdens de Freya themadag over ongewenste kinderloosheid. Op zaterdag 25 januari gaan we er samen met jullie een fijne, interactieve dag van maken. 

Deze dag is specifiek bedoeld voor iedereen die weet dat de kinderwens onvervuld blijft. Het maakt hierbij niet uit of je dit nog maar kort weet or al langer. 

De inspirerende dag wordt georganiseerd op de sfeervolle locatie De Landgoederij in Bunnik. De dag start om 15.00 uur en wordt afgesloten met een gezellige en lekker stampotbuffet. De kosten van het buffet, koffie/thee en de drankjes zijn begrepen in de toegangsprijs van € 30 p.p. voor leden en € 35 p.p. voor niet-leden. 

Programma

15:00-15:15Ontvangst
15:15-15:30Kennismaking
15:30-16:15Ervaringsverhaal Esther
16:15-16:30Pauze met een drankje
16:30-17:15Interactief ervaringen delen
17:15-20:00Samen gezellig praten en genieten van een stamppotbuffet

 

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 25 januari 2020 op de sfeervolle locatie De Landgoederij, Camminghalaan 30, 3981 GH in Bunnik (zie voor meer informatie http://www.delandgoederij.nl/).
De ontvangst is vanaf 15:00. De dag duurt tot ongeveer 20:00.

Leden betalen € 30,00 p.p. , niet-leden € 35,00.

De uiterste datum om je aan te melden is donderdag 23 januari 2020.

Annulering van deelname met terugbetaling van het entreegeld is mogelijk tot uiterlijk woensdag 15 januari 2020.
Bij restitutie wordt € 5,- administratiekosten per persoon ingehouden.
Daarna kunnen wij geen restitutie meer verlenen.

Heb je vragen over deze dag? Stel ze aan de commissie Bijeenkomsten van Freya, bereikbaar op mailadres ledenbijeenkomsten@freya.nl.

Route

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik
Route Google maps
Openbaar vervoer Website 9292

Aanmelden

De aanmeldingstermijn is verlopen.

 

Inhoud programma

Ervaringsverhaal Esther

Het auditorium zit voor de helft vol. Als de IVF voorlichting start kijk ik om mij heen. Er zitten ruim 40 stellen in de zaal die niet zomaar een kindje kunnen krijgen. Iedereen luistert aandachtig naar de arts.

De arts start zijn toespraak met de opmerking dat maar 25% van de aanwezigen uiteindelijk een kindje in hun armen zullen houden. Ik kijk nog eens rond, verdeel de zaal denkbeeldig in vieren en denk: lullig voor jullie… Ik was toen nog vol goede moed..

Wij hadden een droom. En bij elke poging moesten we deze droom opschuiven naar later. En later werd nooit..

Ik ben Esther, 48 jaar en ongewenst kinderloos.

In deze lezing vertel ik jullie mijn verhaal over hoop, moed en verdriet. Maar ik vertel jullie ook hoe goed het nu met mij gaat en hoe ik wist op te krabbelen en mijn verdriet om te buigen naar een mooi rijk leven.

Ik zal ook mijn fotoserie "in mijn voetstappen" tonen die ik tijdens mijn verwerking heb gemaakt.

Esther