Bijeenkomsten

Freya Bijeenkomsten

Freya thema-event - Perspectief bij blijvende kinderloosheid

Een positieve dag met fijn gezelschap, goede gesprekken en gezellig samen eten.

Het hoofdstuk kinderen krijgen is gesloten. De invulling van je leven wordt zo anders dan je had gedacht en gehoopt! Hiermee omgaan vergt aanpassingsvermogen en tijd. En ja, dat gaat vaak met vallen en opstaan.

Freya organiseert op zaterdag 19 januari een themadag die specifiek bedoeld is voor iedereen die weet dat de kinderwens onvervuld blijft. Het maakt hierbij niet uit of je dit nog maar kort weet of al langer.

Tijdens deze dag horen we het persoonlijke ervaringsverhaal van Jan-Pieter, die samen met zijn partner kinderloos is gebleven.

We gaan ook speeddaten met z’n allen! Spannend en eng? Nee hoor! Aan de hand van korte vragen en stellingen gaan we in kleine groepjes met elkaar in gesprek. Maar let op: als de bel luidt, schuiven we door en praten we in andere groepssamenstelling over een volgend thema.

Deze inspirerende dag wordt georganiseerd op de sfeervolle locatie De Landgoederij in Bunnik. De dag start om 15.00 en wordt afgesloten met een gezellige en lekkere winterse barbecue. De kosten van de barbecue, koffie/thee en de drankjes zijn begrepen in de toegangsprijs van € 30 p.p. voor leden en € 35 p.p. voor niet leden. 

Programma

15:00 - 15:15Ontvangst met koffie en thee
15:15 - 15:30Kennismaking met elkaar
15:30 - 16:15Ervaringsverhaal van Jan-Pieter
16.15 - 16.30Pauze met een drankje
16:30 - 17:15Speeddaten, bespreken van onderwerpen rondom het thema in kleine groepjes
17:15 - 20:00Samen genieten van een winterbarbecue

 

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 19 januari 2019 op de sfeervolle locatie De Landgoederij, Camminghalaan 30, 3981 GH in Bunnik (zie voor meer informatie http://www.delandgoederij.nl/).
De ontvangst is vanaf 15:00. De dag duurt tot ongeveer 20:00.

Leden betalen € 30,00 p.p. , niet-leden € 35,00.

De uiterste datum om je aan te melden is donderdag 17 januari 2019.

Annulering van deelname met terugbetaling van het entreegeld is mogelijk tot uiterlijk zaterdag 05 januari 2019.
Bij restitutie wordt € 5,- administratiekosten per persoon ingehouden.
Daarna kunnen wij geen restitutie meer verlenen.

Heb je vragen over deze dag? Stel ze aan de commissie Bijeenkomsten van Freya, bereikbaar op mailadres ledenbijeenkomsten@freya.nl.

Route

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik
Route Google maps
Openbaar vervoer Website 9292

Aanmelden

De aanmeldingstermijn is verlopen.

 

Inhoud programma

Ervaringsverhaal van Jan-Pieter

Ik ben Jan-Pieter Kreft, 51 jaar en kinderloos. Ik heb een goed leven zonder kinderen, maar had ook een goed leven met kinderen kunnen hebben. Al in de beginperiode van mijn verkering met Judy spraken wij tegenover elkaar uit dat wij ooit graag kinderen wilden hebben. Toen wij ‘voor het echie’ gingen zat het eerst niet mee, daarna zat het tegen. Teleurstellingen tijdens de behandelperiode werden altijd gecompenseerd door hoop en er was altijd wel iemand om mee te praten. Uiteindelijk kwamen wij met lege handen te staan. Je krijgt dan te horen dat je het een plekje moet geven en dat een leven zonder kinderen ook best mooi kan zijn. Dat wil je op dat moment niet horen. Toen begon voor mij een geheel nieuw traject. Hoe ik mijn kinderloosheid een plekje heb gegeven, weet ik eigenlijk niet precies, maar volgens mij is het gelukt en een leven zonder kinderen is ook best wel mooi. Ik wil mijn ervaringen van het traject na het traject graag met jullie delen.