Hoe hou je je relatie gezond als een zwangerschap op zich laat wachten?

De kinderwens die niet vanzelfsprekend in vervulling gaat, heeft invloed op je relatie. Een behandelingstraject is intensief. Hoe kun je ervoor zorgen dat je relatie in balans blijft gedurende de behandelingen? Maar ook: hoe blijf je elkaar vinden als de wens niet in vervulling gaat?

Naast een inleiding op dit thema is deze avond vooral bedoeld om met elkaar van gedachten te wisselen hoe je voor jezelf én samen deze ingrijpende fase op een goede manier vorm kan geven.

Begeleiding
foto
Gryt Helfferich
Psychosociaal therapeut
http://www.grythelfferich.nl/
info@grythelfferich.nl
06-30678036

Ik ben Gryt Helfferich en heb door de jaren heen veel deskundigheid opgebouwd rond de betekenis van een kinderwens. Naast individuele en systeemgesprekken heb ik groepen begeleid en thema-avonden georganiseerd. Ik heb een eigen praktijk die gericht is op verliesverwerking, waaronder mensen die het medisch traject doorlopen of uitbehandeld zijn.

DoelgroepMannen en vrouwen in behandeling of die uitbehandeld zijn
Locatie Emmastate
Emmakade 59
8921AG
Leeuwarden

http://www.emmastate.nl/
KaartGoogle maps
Datum Donderdag 17-05-2018
Tijd20.00-22.00
Max. deelnemers16
Praktische zaken
De regionale themabijeenkomsten worden gezamenlijk georganiseerd door Freya en de psychosociaal therapeuten. De aanmeldingen verlopen via deze website. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met verdere details van de bijeenkomst waarvoor je je hebt aangemeld. Ten tijde van de aanmelding dient het verschuldigde bedrag €10.00 via Ideal betaald te worden. Bij onverhoopte verhindering is restitutie mogelijk tot uiterlijk 03-05-2018. Aanmelden kan op zijn laatst op 14-05-2018. Wanneer de bijeenkomst door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan, zullen wij het reeds betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.
Voor verdere vragen over deze bijeenkomst kun je mailen naar ledenbijeenkomsten@freya.nl
 
De uiterste aanmelddatum is verstreken.