Hoe rouw je om een onzichtbaar verlies?

Kinderen krijgen lijkt zo vanzelfsprekend. Je wordt verliefd, je relatie verdiept zich en dan wil je samen een kind. Niet voor alle mensen met een kinderwens gaat die wens in vervulling. 10% van alle mensen met een kinderwens blijft kinderloos.
Kinderloosheid zet je relatie onder druk, geeft spanningen met familie en vrienden. In je omgeving krijgt iedereen zomaar kinderen. Wie begrijpt hoe groot jouw gemis is?

In de workshop besteden wij aandacht aan de impact van een leven zonder kinderen. We gaan in op de pijn, het gemis en het geven van nieuwe invulling aan je leven zonder kinderen. Er is aandacht voor het verschil in beleving van mannen en vrouwen en voor vragen en reacties uit de omgeving.

Begeleiding
foto
Judith Kooij
Contextueel therapeut
http://www.jadetherapie.nl/
info@jadetherapie.nl
06-12954740

Ik heb ruim 25 jaar als gespecialiseerd maatschappelijk werkster gewerkt bij de FIOM. In die jaren heb ik veel mensen met een (nog) onvervulde kinderwens begeleid. Zoeken naar zingeving is voor mij een belangrijk thema.

Ik heb een eigen praktijk voor verliesverwerking. Ik ben opgeleid als contextueel therapeut. In mijn hulpverlening geef ik aandacht aan het verschil in benadering door mannen en vrouwen.

DoelgroepMannen en vrouwen in behandeling of die uitbehandeld zijn
Locatie Care for Women
Koningin Wilhelminalaan 1
3818 HN
Amersfoort

http://www.careforwomen.nl/
KaartGoogle maps
Datum Woensdag 18-04-2018
Tijd19.30-21.30
Max. deelnemers16
Praktische zaken
De regionale themabijeenkomsten worden gezamenlijk georganiseerd door Freya en de psychosociaal therapeuten. De aanmeldingen verlopen via deze website. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met verdere details van de bijeenkomst waarvoor je je hebt aangemeld. Ten tijde van de aanmelding dient het verschuldigde bedrag €10.00 via Ideal betaald te worden. Bij onverhoopte verhindering is restitutie mogelijk tot uiterlijk 04-04-2018. Aanmelden kan op zijn laatst op 15-04-2018. Wanneer de bijeenkomst door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan, zullen wij het reeds betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.
Voor verdere vragen over deze bijeenkomst kun je mailen naar ledenbijeenkomsten@freya.nl
 
De uiterste aanmelddatum is verstreken.