Kiezen voor een donor

Als je arts voorstelt om na te denken over zwanger worden met hulp van een donor, is er een nieuw beslissingsmoment. Het is ook een groot verlies: de wens om een eigen biologisch kindje van jullie allebei te hebben wordt geen werkelijkheid. Afscheid en een nieuw begin vallen samen, en je hebt er elk een eigen visie op.

Om een goed besluit te nemen waar je achter kan staan, heb je informatie nodig. Maar niet alleen dat. Er samen uit komen betekent aandacht voor elkaars standpunt en elkaar steunen daar waar geen compromissen mogelijk zijn.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over donorconceptie en de effecten daarvan op gezin en opvoeding. Samen met de andere deelnemers ga je op zoek naar hoe een goede beslissing tot stand kan komen.

Begeleiding
foto
Gryt Helfferich
Psychosociaal therapeut
http://www.grythelfferich.nl/
info@grythelfferich.nl
06-30678036

Ik ben Gryt Helfferich en heb door de jaren heen veel deskundigheid opgebouwd rond de betekenis van een kinderwens. Naast individuele en systeemgesprekken heb ik groepen begeleid en thema-avonden georganiseerd. Ik heb een eigen praktijk die gericht is op verliesverwerking, waaronder mensen die het medisch traject doorlopen of uitbehandeld zijn.

DoelgroepParen en alleenstaanden die nadenken over de keuze voor een donor of dat traject reeds zijn in gegaan
Locatie Emmastate
Emmakade 59
8921AG
Leeuwarden

http://www.emmastate.nl/
KaartGoogle maps
Datum Donderdag 11-05-2017
Tijd20.00-22.00
Max. deelnemers16
Praktische zaken
De regionale themabijeenkomsten worden gezamenlijk georganiseerd door Freya en de psychosociaal therapeuten. De aanmeldingen verlopen via deze website. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met verdere details van de bijeenkomst waarvoor je je hebt aangemeld. Ten tijde van de aanmelding dient het verschuldigde bedrag €10.00 via Ideal betaald te worden. Bij onverhoopte verhindering is restitutie mogelijk tot uiterlijk 09-05-2017. Aanmelden kan op zijn laatst op 09-05-2017. Wanneer de bijeenkomst door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan, zullen wij het reeds betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.
Voor verdere vragen over deze bijeenkomst kun je mailen naar ledenbijeenkomsten@freya.nl
 
De uiterste aanmelddatum is verstreken.