Jij en je omgeving

De goedbedoelde opmerkingen van de mensen om je heen kunnen erg hard aankomen. Lastig om daarmee om te gaan. Begrijpen ze het verdriet dat je hebt omdat er geen kinderen komen? Welke steun heb je nodig en hoe kan je die krijgen (en bij wie)? Mag je verdriet er zijn, voor jezelf, maar ook voor je omgeving? Samen met lotgenoten gaan we met deze onderwerpen aan de slag tijdens de bijeenkomst.

Begeleiding
foto
Ineke Heesterbeek
Psychosociaal therapeut
http://www.heesterbeek-hulpverlening.nl/
info@heesterbeek-hulpverlening.nl
06-19791714

Ineke Heesterbeek is gespecialiseerd maatschappelijk werker met ruim 12 jaar ervaring. Zij begeleidt en coacht mensen die ongewenst kinderloos zijn, die met zwangerschapsverlies en miskraam te maken hebben gehad, alles rondom onvervulde kinderwens (bij vragen of ondersteuning over vruchtbaarheidsproblemen, draagmoeders, donoren), roze wensouders en adoptie nazorg.

DoelgroepMannen en vrouwen in behandeling of die uitbehandeld zijn
Locatie Flevocentrum, Gezond, Mooi en Welzijn
Flevoweg 35c
2318BX
Leiden

 
KaartGoogle maps
Datum Donderdag 02-03-2017
Tijd19.30-21.30
Max. deelnemers16
Praktische zaken
De regionale themabijeenkomsten worden gezamenlijk georganiseerd door Freya en de psychosociaal therapeuten. De aanmeldingen verlopen via deze website. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met verdere details van de bijeenkomst waarvoor je je hebt aangemeld. Ten tijde van de aanmelding dient het verschuldigde bedrag €10.00 via Ideal betaald te worden. Bij onverhoopte verhindering is restitutie mogelijk tot uiterlijk 16-02-2017. Aanmelden kan op zijn laatst op 27-02-2017. Wanneer de bijeenkomst door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan, zullen wij het reeds betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.
Voor verdere vragen over deze bijeenkomst kun je mailen naar ledenbijeenkomsten@freya.nl
 
De uiterste aanmelddatum is verstreken.