Hoe geef ik zin aan mijn leven bij een (nog) onvervulde kinderwens?

Een (nog) niet vervuld verlangen naar een kind kan je leven beheersen. In alles wat je doet, voel je het gemis. Hoe hou je het vol om iedere dag weer op te staan en door te gaan met leven? Hoe geef je een zinvolle invulling aan je leven, nu de kinderkamer (nog) leeg is? Op deze bijeenkomst staan we stil bij de impact van kinderloosheid op je dagelijks leven. Moet je je verlangen in de kast stoppen, als dat überhaupt al mogelijk is? Of is het mogelijk een vorm te vinden waarbij het gemis een plekje heeft en je leven niet stil staat? Hierover geef ik een korte inleiding en is er ruimte voor uitwisseling met elkaar.

Begeleiding
foto
Joke Vermue
Psychosociaal therapeut
http://www.jokevermue.nl/
info@jokevermue.nl
06-15617318

Joke Vermue is vrijgevestigd maatschappelijk werker en contextueel therapeut met tien jaar ervaring bij de Fiom. Gespecialiseerd in psychosociale begeleiding bij onder andere vruchtbaarheidsproblemen (zowel in behandeling als uitbehandeld), besluitvormingsgesprekken, zwangerschapsverlies en relatieproblematiek.

DoelgroepMannen en vrouwen in behandeling of die uitbehandeld zijn
Locatie Zyp 25
Zijpendaalseweg 25
6814CC
Arnhem

http://www.zyp25.nl/
KaartGoogle maps
Datum Donderdag 09-03-2017
Tijd19.30-21.30
Max. deelnemers16
Praktische zaken
De regionale themabijeenkomsten worden gezamenlijk georganiseerd door Freya en de psychosociaal therapeuten. De aanmeldingen verlopen via deze website. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met verdere details van de bijeenkomst waarvoor je je hebt aangemeld. Ten tijde van de aanmelding dient het verschuldigde bedrag €10.00 via Ideal betaald te worden. Bij onverhoopte verhindering is restitutie mogelijk tot uiterlijk 23-02-2017. Aanmelden kan op zijn laatst op 06-03-2017. Wanneer de bijeenkomst door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan, zullen wij het reeds betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.
Voor verdere vragen over deze bijeenkomst kun je mailen naar ledenbijeenkomsten@freya.nl
 
De uiterste aanmelddatum is verstreken.