Regionale themabijeenkomst

Zingeving en hoe kom ik de feestdagen door?

Wanneer je nog geen kinderen hebt of je zeker weer dat je geen kinderen gaat krijgen, dan is het soms moeilijk om zin te geven aan je leven. In de maand December staat in de media of in je familie en vriendenkring het gezin vaak centraal en kan het moeilijk zijn dat je kinderloos bent.
Hoe geef je je leven zin en met name in de maand december? Hoe ga je om met je omgeving? Welke keuzes maak je?
Tijdens deze avond gaan we in gesprek met elkaar en hopen we handvatten te vinden die je helpen om zin en betekenis te geven en zeker in de maand december.

Begeleiding
foto
Gryt Helfferich
Psychosociaal therapeut
http://www.grythelfferich.nl/
info@grythelfferich.nl
06-30678036

Ik ben Gryt Helfferich en heb door de jaren heen veel deskundigheid opgebouwd rond de betekenis van een kinderwens. Naast individuele en systeemgesprekken heb ik groepen begeleid en thema-avonden georganiseerd. Ik heb een eigen praktijk die gericht is op verliesverwerking, waaronder mensen die het medisch traject doorlopen of uitbehandeld zijn.

DoelgroepMannen en vrouwen in behandeling of die uitbehandeld zijn
Locatie Wakker - bewust zijn
Westerweg 14
1815 DE
Alkmaar

http://wakkerbewustzijn.nl/
KaartGoogle maps
Datum Donderdag 07-12-2017
Tijd19.30-21.30
Max. deelnemers16
Praktische zaken
De regionale themabijeenkomsten worden gezamenlijk georganiseerd door Freya en de psychosociaal therapeuten. De aanmeldingen verlopen via deze website. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met verdere details van de bijeenkomst waarvoor je je hebt aangemeld. Ten tijde van de aanmelding dient het verschuldigde bedrag €10.00 via Ideal betaald te worden. Bij onverhoopte verhindering is restitutie mogelijk tot uiterlijk 23-11-2017. Aanmelden kan op zijn laatst op 30-11-2017. Wanneer de bijeenkomst door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan, zullen wij het reeds betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.
Voor verdere vragen over deze bijeenkomst kun je mailen naar ledenbijeenkomsten@freya.nl
 
De uiterste aanmelddatum is verstreken.