Regionale themabijeenkomst

De Medische Malle Molen en je werk

‘Moet je nu alweer weg?’
Vruchtbaarheidsbehandelingen gaan doorgaans gepaard met een enorme druk op je agenda. En helemaal als je voor deze behandelingen nog eens ver moet reizen.
Anderzijds zullen werkgever en collega’s ook een druk geven, omdat je dat zelf zo voelt of omdat er uitspraken zijn gedaan.
Op deze avond gaan we in op de wettelijke regelingen en voorzieningen. En we gaan je helpen met de balans in goede zelfzorg en goede werkzorg.

Begeleiding
foto
Simone Hoogeveen
Psychosociaal therapeut
http://www.simonehoogeveenhulpverlening.nl/
info@simonehoogeveenhulpverlening.nl
06-36366759

Na 11 jaar als gespecialiseerd maatschappelijk werker bij de Fiom te hebben gewerkt, zet ik dit zinvolle werk voort in mijn eigen praktijk.
In mijn praktijk spreek ik mensen die ontdekken dat het soms niet zo vanzelfsprekend is. De zwangerschap die uitblijft, teleurstellende ervaringen, het medische traject dat volgt, de gesprekken met je partner, of juist niet.
Bij mij kun je terecht met vragen over de onvervulde kinderwens, het medische traject en de keuzes hierin, verwerking, omgaan met de omgeving, orientatie op adoptie/pleegzorg/KID/draagouderschap.
Ik help ordenen, zoek met jou naar antwoorden op vragen die je helpen bij de verwerking of bij het maken van keuzes. Ik help bij het opnieuw vinden van perspectief en zingeving, zodat je zelf weer weet hoe je verder moet.

DoelgroepMensen die in een medisch behandeltraject zitten
Locatie Zorg & Co
Parallelweg 42
6221BD
Maastricht

 
KaartGoogle maps
Datum Dinsdag 14-11-2017
Tijd19.30-21.30
Max. deelnemers16
Praktische zaken
De regionale themabijeenkomsten worden gezamenlijk georganiseerd door Freya en de psychosociaal therapeuten. De aanmeldingen verlopen via deze website. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met verdere details van de bijeenkomst waarvoor je je hebt aangemeld. Ten tijde van de aanmelding dient het verschuldigde bedrag €10.00 via Ideal betaald te worden. Bij onverhoopte verhindering is restitutie mogelijk tot uiterlijk 31-10-2017. Aanmelden kan op zijn laatst op 11-11-2017. Wanneer de bijeenkomst door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan, zullen wij het reeds betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.
Voor verdere vragen over deze bijeenkomst kun je mailen naar ledenbijeenkomsten@freya.nl
 
De uiterste aanmelddatum is verstreken.