Regionale themabijeenkomst

Secundaire kinderloosheid

Misschien werd je spontaan zwanger van je eerste kindje of ging je wens in vervulling na een medische behandeling. Op een gegeven moment is er het verlangen naar een tweede kindje. Er komen misschien vragen van je kind of van familie en vrienden. Of vrienden die vertellen dat ze een tweede kindje krijgen.
Het kan je verdrietig, boos en machteloos maken. Opmerkingen dat je blij mag zijn dat je een kind hebt, herken je vast en zeker.
Secundaire kinderloosheid kan grote impact hebben op je dagelijks leven, op je relatie en hoe je met je omgeving omgaat.
Deze avond zullen we met elkaar uitwisselen en stilstaan bij de verschillende aspecten van secundaire kinderloosheid op de dagelijkse leven.

Begeleiding
foto
Gryt Helfferich
Psychosociaal therapeut
http://www.grythelfferich.nl/
info@grythelfferich.nl
06-30678036

Ik ben Gryt Helfferich en heb door de jaren heen veel deskundigheid opgebouwd rond de betekenis van een kinderwens. Naast individuele en systeemgesprekken heb ik groepen begeleid en thema-avonden georganiseerd. Ik heb een eigen praktijk die gericht is op verliesverwerking, waaronder mensen die het medisch traject doorlopen of uitbehandeld zijn.

DoelgroepMensen die worstelen met uitblijven van een tweede zwangerschap (secundaire kinderloosheid).
Locatie Praktijk Gryt Helfferich
Moundyk 16
9051AH
Stiens

 
KaartGoogle maps
Datum Donderdag 14-12-2017
Tijd19.30-21.30
Max. deelnemers16
Praktische zaken
De regionale themabijeenkomsten worden gezamenlijk georganiseerd door Freya en de psychosociaal therapeuten. De aanmeldingen verlopen via deze website. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met verdere details van de bijeenkomst waarvoor je je hebt aangemeld. Ten tijde van de aanmelding dient het verschuldigde bedrag €10.00 via Ideal betaald te worden. Bij onverhoopte verhindering is restitutie mogelijk tot uiterlijk 30-11-2017. Aanmelden kan op zijn laatst op 11-12-2017. Wanneer de bijeenkomst door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan, zullen wij het reeds betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.
Voor verdere vragen over deze bijeenkomst kun je mailen naar ledenbijeenkomsten@freya.nl
 
De uiterste aanmelddatum is verstreken.