Regionale themabijeenkomst

Zwanger worden met een donor. Wat komt daar allemaal bij kijken?

Het besluit om zwanger te worden met hulp van een donor neem je niet zomaar. Je had het je in eerste instantie toch anders voorgesteld. Het is een besluit in het hier en nu over een situatie die pas later aan de orde is. Welke effecten zal het hebben op je relatie? Welke rol speelt het straks in de opvoeding en denk je daar als toekomstige ouders hetzelfde over?
Deze bijeenkomst ga je met de andere deelnemers in gesprek over wat zwangerschap met hulp van een donor voor jou en je kind kan betekenen. Aan het eind heb je veel om over na te denken.

Begeleiding
foto
Wilma Potze
Psychosociaal therapeut
http://www.kokardecounseling.nl/
info@kokardecounseling.nl
06-49647287

Wilma Potze begeleidt sinds 2003 mensen bij levensvragen rond zwangerschap en kinderwens. In haar praktijk in Rijen werkt zij met koppels en individuen die besluiten moeten nemen voor en tijdens fertiliteitsbehandelingen, of psychische problemen hebben tijdens en na fertiliteitsbehandelingen. Daarnaast geeft zij trainingen en workshops, en schrijft zij artikelen en blogs over haar werk.

DoelgroepParen en alleenstaanden die nadenken over de keuze voor een donor of dat traject reeds zijn in gegaan
Locatie
Stuurmansweg 4
8275 AJ
's-Heerenbroek

 
KaartGoogle maps
Datum Zaterdag 16-09-2017
Tijd10.00-12.00
Max. deelnemers16 (VOL!)
Praktische zaken
De regionale themabijeenkomsten worden gezamenlijk georganiseerd door Freya en de psychosociaal therapeuten. De aanmeldingen verlopen via deze website. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met verdere details van de bijeenkomst waarvoor je je hebt aangemeld. Ten tijde van de aanmelding dient het verschuldigde bedrag €10.00 via Ideal betaald te worden. Bij onverhoopte verhindering is restitutie mogelijk tot uiterlijk 02-09-2017. Aanmelden kan op zijn laatst op 13-09-2017. Wanneer de bijeenkomst door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan, zullen wij het reeds betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.
Voor verdere vragen over deze bijeenkomst kun je mailen naar ledenbijeenkomsten@freya.nl
 
De uiterste aanmelddatum is verstreken.