Kiezen voor een donor

Als je arts voorstelt om na te denken over zwanger worden met hulp van een donor, is er een nieuw beslissingsmoment. Het is ook een groot verlies: de wens om een eigen biologisch kindje van jullie allebei te hebben wordt geen werkelijkheid. Afscheid en een nieuw begin vallen samen, en je hebt er elk een eigen visie op.

Om een goed besluit te nemen waar je achter kan staan, heb je informatie nodig. Maar niet alleen dat. Er samen uit komen betekent aandacht voor elkaars standpunt en elkaar steunen daar waar geen compromissen mogelijk zijn.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over donorconceptie en de effecten daarvan op gezin en opvoeding. Samen met de andere deelnemers ga je op zoek naar hoe een goede beslissing tot stand kan komen.

Begeleiding
foto
Wilma Potze
Psychosociaal therapeut
http://www.kokardecounseling.nl/
info@kokardecounseling.nl
06-49647287

Wilma Potze begeleidt sinds 2003 mensen bij levensvragen rond zwangerschap en kinderwens. In haar praktijk in Rijen werkt zij met koppels en individuen die besluiten moeten nemen voor en tijdens fertiliteitsbehandelingen, of psychische problemen hebben tijdens en na fertiliteitsbehandelingen. Daarnaast geeft zij trainingen en workshops, en schrijft zij artikelen en blogs over haar werk.

DoelgroepMensen die in een medisch behandeltraject zitten
Locatie Praktijk Kokarde
Pastoor Gillisstraat 145A
5121 CD
Rijen (naast Breda)

http://www.kokardecounseling.nl/
KaartGoogle maps
Datum Zaterdag 17-03-2018
Tijd10.30-12.30
Max. deelnemers16 (VOL!)
Praktische zaken
De regionale themabijeenkomsten worden gezamenlijk georganiseerd door Freya en de psychosociaal therapeuten. De aanmeldingen verlopen via deze website. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met verdere details van de bijeenkomst waarvoor je je hebt aangemeld. Ten tijde van de aanmelding dient het verschuldigde bedrag €10.00 via Ideal betaald te worden. Bij onverhoopte verhindering is restitutie mogelijk tot uiterlijk 03-03-2018. Aanmelden kan op zijn laatst op 14-03-2018. Wanneer de bijeenkomst door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan, zullen wij het reeds betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten.
Voor verdere vragen over deze bijeenkomst kun je mailen naar ledenbijeenkomsten@freya.nl
 
De uiterste aanmelddatum is verstreken.