Doe mee aan de gratis Lief voor Jezelf Challenge in de Week van de Vruchtbaarheid (5-11 november)

Doe mee aan de 7 dagen ‘Lief voor jezelf’ Challenge!

Vruchtbaarheidsproblemen kunnen ongemerkt een grote impact hebben op jou en je leven. Je merkt het bijvoorbeeld in het contact met vrienden en familie, in je relatie, soms op je werk. Ook kan het invloed hebben op hoe je naar jezelf kijkt: je verliest het vertrouwen in jezelf, bent misschien boos op jezelf of vraagt je steeds maar af wat je toch verkeerd doet.

Vaak kiezen we onbewust om maar gewoon door te gaan. We vinden dat we sterk moeten zijn en we voelen de druk van leeftijd of sociale verwachtingen. Tegelijkertijd merk je dat het steeds moeilijker vol te houden is. Je kunt last krijgen van spanning, onrust, depressieve gevoelens of merken dat je niet meer kunt genieten.

Goed voor jezelf zorgen is ongelooflijk belangrijk als je te maken hebt met vruchtbaarheidsproblemen. En daarom geeft Freya je een inspirerend cadeautje: een gratis online Challenge. Tijdens de week van de vruchtbaarheid (5 tot 11 november) ontvang je 7 dagen lang inspiratie, tips en opdrachten rondom het thema ‘Lief zijn voor jezelf’. De Challenge is laagdrempelig, positief en nodigt uit om op een leuke manier met jezelf aan de slag te gaan. Voor wie het wil is er ook een online besloten Facebook-groep zodat je je ervaringen met andere deelnemers kunt delen. Je kan natuurlijk ook alleen meedoen als je dat liever wil.

Wil je weten wat de Challenge precies inhoudt? Dat gaan we je nog niet vertellen, maar we kunnen wel een tipje van de sluier oplichten! Er zitten leuke  opdrachten in die je uitdagen om iets te doen of na te denken over jouw omgeving en werk, maar ook bijvoorbeeld een ontspanningsoefening. Alles is gericht op goed voor jezelf zorgen.

Laten we samen de Challenge aangaan! Doe je mee?

Je kunt je via deze link gratis inschrijven (aanmelden vóór 5 november).

Geef een reactie