Fertiliteitsyoga kan echt helpen!- Maar ik heb hierbij jullie hulp nodig

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Anoniem 7 maanden, 2 weken geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #38367

  Anoniem

  este lezer,

  Fertiliteitsyoga krijgt steeds meer erkenning as een erkende alternatieve, aanvullende geneeswijze. Er komen steeds meer onderzoeken tevoorzijn die positieve resultaten aantonen rondom dit onderwerp. Het is nog relatief nieuw in Nederland, en er is nog weinig over bekend. Ook zijn er helaas nog niet heel veel fertiliteitsyoga-docenten. Het belangrijkste momenteel is om meer kennis hierover te verspreiden en hoe behulpzaam dit wel niet kan zijn.

  Voor mijn master in Marketing ben ik precies hierover onderzoek aan het verrichten. Ik heb al veel gelezen over fertiliteitsyoga en geloof oprecht dat dit heel behulpzaam kan zijn! Mijn onderzoek is dus momenteel gericht op het helpen launchen van fertiliteitsyoga dmv effectief communicatieplan te vormen en deze op de juiste plekken te plaatsen waar de doelgroepsconsument aanwezig is. Ik heb hiervoor hulp nodig!

  Ik wil achterhalen waar, hoeveel, en wat voor informatie de doelgroep consument wilt. Daarvoor ben ik op zoek naar vrouwen die nu of in de afgelopen 5 jaar moeite hebben (gehad) met fertiliteit en dusdanig actief op zoek zijn (geweest) naar meer informatie over fertiliteit en alternatieve methodes om hun kansen te verbeteren.

  Ik zou u graag 30-60 minuten interviewen, geheel anoniem uiteraard, over uw ervaringen. Het gaat hier beslist niet om uw fertiliteitsproblemen zelf, maar puur om uw gedrag omtrent de zoektocht naar informatie, en uw communicatie benodigdheden gedurende zo’n tijd.

  Stuur aub een bericht voor meer informatie, alvast hartelijk dank!

  mvg,

  Anasuya Das

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.