Moedeloos bij ronde 5 menopur/pregnyl

Dit onderwerp bevat 4 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Scottie 7 maanden, 3 weken geleden.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #43160

  Scottie
  Bijdrager

  Hi Tata,

  Ja, het is inderdaad zo fijn dat het hier écht begrepen wordt. Mijn vriendinnen doen hun best, maar roepen toch elke keer dat het wel goedkomt, terwijl ik zelf soms zo bang ben dat dat gewoon niet zo gaat zijn. Maar die gedachte is voor mij al teveel om echt aandacht te geven, laat staan dat zij daar wat mee kunnen.
  Wat een traject heb jij al achter de rug! Het klinkt wel alsof je eindelijk in een fase zit waar wellicht ook daadwerkelijk iets moois kan gebeuren, dus dat is hoopgevend. Ik ga je inderdaad volgen in het andere forum, maar hartstikke bedankt voor je reactie, is heel veel waard!

  Liefs

  #43139

  TaTa
  Bijdrager

  Hi Scottie,

  Top dat je bent aangehaakt in het andere topic en ik ben blij dat het bericht je goed doet! Ik herken wat je zegt, ben zelf ook zo vaak enorm emotioneel tijdens het traject na al die teleurstellingen. En het is dan zo fijn om even je ei kwijt te kunnen bij mensen die de situatie begrijpen en om dan reacties te ontvangen.

  Ik ben 35 jaar en helaas nog geen moeder. Mijn vriend en ik zijn ongeveer 5 jaar bezig. Vanwege ernstige endometriose lukt het allemaal niet en stond ik enige tijd op de wachtlijst voor een operatie, die in maart jl. eindelijk heeft plaatsgevonden. In september mochten we eindelijk met IVF beginnen, maar tot nu toe nog zonder succes helaas.

  Al dat wachten en al die onzekerheid is vreselijk he? Buitenstaanders kunnen zich daar niet altijd in verplaatsen, zelfs niet de mensen die heel dicht bij je staan. Het is een emotionele rollercoaster, dus heel fijn om dan in contact te zijn met lotgenoten en ervaringen te delen!

  Nou, we houden wel contact in het andere topic! Heel veel sterkte en laat je niet gek maken! 🙂

  xx

  #43136

  Scottie
  Bijdrager

  Hi Tata,

  Bedankt voor je reactie, ga ik doen!
  Vind alleen dit al fijn om te lezen, emotioneel wrak dat ik soms ben!

  Liefs

  #43134

  TaTa
  Bijdrager

  Hi Scottie,

  Wat vervelend voor je dat er nog geen groei zichtbaar is 🙁

  Misschien kun je aanhaken in het topic Wachtweken 2019? Daar zitten veel dames bij, waaronder ikzelf, die ook jarenlang bezig zijn met onze kinderwens middels o.a. IUI, ICSI en IVF en momenteel in behandeling zijn, bijna een behandeling gaan starten of er net eentje (on)succesvol hebben achter de rug hebben. Jouw verhaal kun je daarin ook delen. Er staan nog niet heel veel bijdragen in, omdat het topic vanwege de jaarwisseling net is omgezet van Wachtweken 2018 naar Wachtweken 2019. Maar in Wachtweken 2018 kun je eventueel één en ander teruglezen over de trajecten van de andere leden.

  Ik wens je heel veel sterkte met je traject en hoop dat je snel de pregnyl mag zetten.

  Groetjes, Tata

  #43123

  Scottie
  Bijdrager

  Hi allemaal,

  Momenteel ben ik bezig met de 5e ronde met Menopur. Voorheen liep dit soepel en mocht ik iedere ronde op dag 16 pregnyl spuiten. Nu zit ik op dag 18 en is er nog geen groei zichtbaar. Wel is er een lichte stijging in mijn oestrogeen waarde, waardoor ik nog twee dagen door moet op deze dosis en daarna eventueel wordt opgehoogd.

  Het is zo vermoeiend en verdrietig om elke keer die teleurstellingen te moeten aanvaarden. We zijn nu 2 jaar bezig en voor mijn gevoel zijn we nog geen stap dichterbij. Ik vroeg me af of hier lotgenoten zijn die in een vergelijkbaar schuitje zitten, wellicht kunnen we ervaringen/teleurstellingen en blijdschap delen!

  Liefs

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.