Ouders die met hulp zaaddonor kind hebben gekregen

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Theresa 1 week, 4 dagen geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #39584

  Theresa
  Bijdrager

  Hallo Merel,

  Ik heb regelmatig contact met anderen vrouwen in de besloten groep KID ervarinsgsverhalen 2018. Dit vind ik erg fijn om ervaringen, gedachten en angsten etc met elkaar te delen.Verder ben ik niet in contact gekomen met andere stellen. Wij hebben de situatie geaccepteerd en zijn inmiddels begonnen met het KID-traject.

  Heel veel succes!
  Gr Theresa

  #39572

  Merel
  Bijdrager

  Beste liavdv en Theresa,

  Ook mijn partner en ik zitten in dezelfde situatie en zullen waarschijnlijk met veel dezelfde vragen zitten als jullie. Ik ben benieuwd of jullie inmiddels al stellen hebben gevonden die met behulp van een zaaddonor een kindje hebben gekregen? En of jullie inmiddels al verder zijn in het traject?

  Groetjes, Merel

  #33511

  Theresa
  Bijdrager

  Beste Liavdv,

  Helaas zitten wij in het zelfde schuitje. Na een zenuwslopend traject, weten wij sinds kort ook dat het krijgen van een kindje samen geen optie is.
  Ik zou mij graag willen aansluiten en ook informatie willen over KID ervaringen/praktische kant en de emotionele kant.

  Groetjes Theresa

  #33207

  liavdv
  Bijdrager

  Anderhalf jaar geleden hebben partner en ik ontdekt dat kinderen krijgen van samen helaas niet mogelijk is. Wij zijn de optie aan het onderzoeken om met de hulp van een zaaddonor toch een kind te krijgen. Via Freya (vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen) zijn wij in contact gekomen met twee stellen in dezelfde situatie en met dezelfde vragen op gebied van de hulp inroepen van een zaaddonor.

  Wij zijn met ons groepje op zoek naar ouders die met de hulp van een zaaddonor een kind hebben gekregen. Graag zouden wij in contact komen om vragen te stellen over zowel praktische zaken als de meer gevoelsmatige beleving van beide ouders.

  Graag hoor ik van iemand!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.