Wachtweken 2019

Dit onderwerp bevat 908 reacties, heeft 66 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Ilse 2 uur, 4 minuten geleden.

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 909)
 • Auteur
  Berichten
 • #55239

  Ilse
  Bijdrager

  @Eva Dan zitten we toch bij een ander ziekenhuis. Ik heb zojuist de acupuncturist gemaild met het goede nieuws, leek me wel zo leuk. De behandelingen voor de tp waren inderdaad hetzelfde. Die van vlak vóór de tp was anders en die vlak erna ook. Mijn acupuncturist kon ook in het weekend als ik dan tp zou hebben, hij gaf aan dat het het beste er zo kort mogelijk voor en na kan. Had geluk met zijn flexibiliteit. Heel veel succes morgen met de punctie en paar dagen later met de tp. Hoop op een positieve flow hier op het forum!!

  @Marietje Wat fijn dat decryo terugplaatsing kon doorgaan. Toch altijd spannend! En mooi dat ie al aan het doorontwikkelen is, mogelijk start dus al snel de innesteling. Ik duim met je mee, dat je ook een positieve test in handen hebt over 2 weken!!

  @dolfijntje Heel veel succes met de 3e behandeling, fijn dat je groen licht hebt gekregen!!

  Jullie lopen zo aardig gelijk op!

  Ik ben nu 5 weken en 2 dagen?! Ik blijf nog even hangen ivm de verlengde wachtweken. Ik vond de “gewone” wachtweken al spannend, maar dit vind ik toch nog een portie spannend erbij. Had ik niet verwacht! Maar dat is misschien ook omdat ik me stiekem écht had ingesteld op een negatieve test. Hier nog steeds geen bloed gezien dus het stoppen met de utrogestan heeft daar niet toe geleid! Ik heb me gister toch maar aangemeld voor Moeders voor Moeders. Ik lijk immers toch echt zwanger te zijn hoe gek en onwerkelijk dat nog steeds klinkt en voelt?! Woensdag komt al iemand langs. Heb nog niet echt kwaaltjes. Alleen keelpijn sinds gistermiddag. Maar kan ook door vitamine tekort komen. Of de airco! Zijn vanavond thuisgekomen van vakantie.. Nu kan ik gelukkig weer een gezond voedingspatroon oppakken (ik kan niet wachten!!). Maar ook dat is toch een kwestie van loslaten want ik bleek zwanger in mijn minst gezonde weken.. zo zie je maar weer..!

  Meiden, ik duim de komende periode niet alleen voor mezelf, maar ook voor jullie!!

  #55238

  Marietje
  Bijdrager

  @dolfijntje Wat fijn, heel veel succes deze ronde! Ik duim voor jullie!

  #55230

  Dolfijntje
  Bijdrager

  @eva0503 jaaa we mogen starten. Vorige ronde had ik andere injecties en utrogestan, maar die injecties (cetrotide) vonden we erg vervelend om te plaatsen.
  Nu heb ik Gonal F en weer (helse en pijnlijke) triptofem en dan tabletjes in de hoop dat het innestelen beter/eindelijk goed gaat…het is afwachten..

  #55220

  Eva0503
  Bijdrager

  @Marietje, wat ontzettend fijn! Dat klinkt zeker goed!spannend weer, ik duim voor jullie!

  @dolfijntje, hopelijk valt de wachtlijst mee! Heb je al kunnen bellen? Hoop dat jullie kunnen starten!
  Wat fijn lijkt me dat, tabletjes! Ben natuurlijk nieuwsgierig; vanwaar wisselen jullie die medicatie?

  Liefs!


   

   

   

  Icsi 1: vmk + 1 cryo slecht aspect

  Icsi 2: vmk + 2 cryo’s met goed en redelijk aspect

  Icsi 3: ….

  #55196

  Dolfijntje
  Bijdrager

  @Marietje succes op het wachtbankje! Klinkt hoopvol en iets om aan vadt te houden

  @eva0503 het ligt eraan of er een wachtlijst is. Kan pas om 13:30 bellen. Deze laatste keer heb ik geen utrogestan na de punctie maar tabletjes die ik 3x per dag gewoon mag innemen met water..hoe fijn

  Ik duim voor iedereen mee!!

  #55194

  Marietje
  Bijdrager

  Goedemiddag allemaal,

  Het ontdooien van onze cryo is gelukt en gisteren is deze teruggeplaatst.

  “Een mooi embryo van 5 dagen dat al aan het doorontwikkelen is” werd er bij vermeld, klinkt positief in ieder geval!

  Dus nu weer vol spanning op het wachtbankje…

  Veel liefs en succes allemaal!

  #55184

  Eva0503
  Bijdrager

  Spannend @dolfijntje! waar hangt het ookalweer vanaf of je mag starten?
  Wij vonden het starten met ICSI3 ook heel erg spannend, anders spannend ook dan de eerste twee keren..gaan jullie iets anders doen dan in de eerdere trajecten of is dat niet nodig? Hopelijk mag je starten😊🤞🏻 Fingers crossed!

  Wij hebben deze keer ook gekozen voor de tp van twee embryo’s. Krijgen jullie ook die keuze of had je die al?


   

   

   

  Icsi 1: vmk + 1 cryo slecht aspect

  Icsi 2: vmk + 2 cryo’s met goed en redelijk aspect

  Icsi 3: ….

  #55183

  Dolfijntje
  Bijdrager

  @eva0503 succes morgen met je punctie! Hopelijk valt het mee en krijg je een mooie tp!!
  Ik vanmiddag eindelijk bellen om te horen of we mogen starten voor onze 3e en laatste IVF ronde…extra spannend merk ik…pff

  #55179

  Eva0503
  Bijdrager

  Goedemorgen,

  @ilse, ik heb punctie en tp in Zwolle, waar zit jij?
  ik heb nu ook 3x acupunctuur voor de punctie waarbij bij de laatste keer er 2 weken tussen zit. Vandaag ga ik voor de 3e keer. Bij mij waren de naaldjes wel steeds op de zelfde plek de 1e en 2e keer. Na de terugplaatsing moet ik nog een keer komen (TP is op vrijdag dus ik denk volgende week maandag) ik verwacht dat er dan wel op een andere plekken geprikt wordt.
  Ik heb gelukkig ook een nuchter type gevonden als acupuncturist; ben ook niet zo van het vage😅 vind het wel verrassend wat het effect op mijn humeur is; ik heb het idee dat de emotionele schommelingen veel geleidelijker zijn en dus veel beter te volgen. Maar of dat dan door t gebruik van andere medicatie komt(gonalF naar menopur) of door de acupunctuur..🤷🏼‍♀️ We zullen zien!

  De echo afgelopen vrijdag was verrassend goed; de eitjes die misschien mee zouden komen zijn allemaal meegekomen dus ga met een stuk of 6 follikels groter dan 15mm de punctie in morgen. Volgende spannende fase in dus🙈

  Misschien beetje gek vraagje, maar merk dat mijn libido de laatste dagen enorm gestegen is. Ik ben gewend dat ik door alle medicatie er niks van moet hebben, maar nu dus zeker wel; alsof ik dus vlak voor mn eisprong zit😉 kan dit komen door de menopur ipv gonalF? ben benieuwd of meerdere dit zo ervaren!
  Ohh of misschien is het de acupunctuur..😯😅

  Zet m op allemaal!💪🏻


   

   

   

  Icsi 1: vmk + 1 cryo slecht aspect

  Icsi 2: vmk + 2 cryo’s met goed en redelijk aspect

  Icsi 3: ….

  #55125

  Dolfijntje
  Bijdrager

  @ilse oh meissie een voorzichtig gefeliciteerd! Wat spannend nu die verlengde wachtweken. Hopelijk volgen er nu meer meiden met positief nieuws!! Ik blijf duimen

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 909)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.