Wachtweken 2019

Dit onderwerp bevat 326 reacties, heeft 26 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Laatbloeier 1 dag, 20 uur geleden.

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 327)
 • Auteur
  Berichten
 • #45423

  Laatbloeier
  Bijdrager

  Even een update, al laat ik niet veel horen. Dinsdag punctie gehad, daar 2 dagen niet lekker van geweest. Deze ronde hogere dosis ovaleap gehad en meet bijwerkingen. Vooral de metformine.
  Ze hebben 8 eicellen gevonden en morgen hoop ik een terug plaatsing te hebben.
  Ik ben erg down en futloos, gelukkig kan dat omdat ik vakantie heb deze week.

  Ik mis dit soort dagen de armen van mijn liefje, die aan de andere kant van het land werkt.


   

  Icsi -Eerste terugplaatsing 12 november, geen zwangerschap.

  41 jaar, PCO’S,  nieuwe partner met zwak zaad

  Moeder van zoon 2004 spontaan, 2 miskramen , dochter 2007 (mbv medicatie)

   

  #45421

  Joyce
  Bijdrager

  Oh nee, Ali! Wat ontzettend kl#%*# Wat een onzekerheid weer. Knap dat je nog zo op je werk kon zijn. Heel veel sterkte ook al hoop ik voor je dat je lichaam gewoon even in de war is.

  Wat een ongelofelijke rollercoaster is dit toch, zoveel verdriet en blijheid, hoop en vrees bij elkaar. Ik had dit een paar jaar geleden echt niet zo bedacht. Gelukkig blijven de (soms jaloersmakende idd) positieve testen ons hoop geven maar soms zakt me de moed ook wel enorm in de schoenen. Maar goed, ik denk dat we vet sterk zijn hier met z’n allen en de verschillende verhalen geven toch wel veel steun.

  Zelf ga ik morgen voor de tweede echo! Vorige week mocht ik gelukkig beginnen met de menopur dus hopelijk zijn de follikels flink opgefluft 🙂 M’n buik begint iig al wel gevoelig te worden en de broekriem mag wel wat losser. Pffff
  De verwachting is volgende week de punctie. Ik zie er naar uit maar ook erg tegenop. Vooral tegen de teleurstelling eigenlijk (alhoewel die Punctie nou ook niet mn favoriete onderdeel is van het geheel)

  @linda, hoe was jullie gesprek deze week? Ga je weer van start?
  @dolfijntje, ook voor jou volgende week alweer een gesprek. Gaat het beter met je man?

  Voor de pril zwangeren, succes in de verlengde wachtweken. Spannende tijden met de echo’s begin maart. Ik hoop mooie kloppend hartjes voor jullie!

  Aan alle die ik vergeet, ook veel sterkte met het weer opstarten, wachtbankjes etc. Ik ben even een beetje kwijt wie waar nu precies is in de behandeling

  Liefs Joyce

  #45416

  Ali
  Bijdrager

  Dank jullie wel voor de lieve berichten doet me goed. Zit hier op kantoor al de hele dag tranen weg te slikken en naar de klok te kijken, mag ik al naar huis?

  Het valt me zwaar. Ik heb nog met de verpleegkundige gebeld, ze was heel aardig maar goed ook eerlijk dat het er niet goed uitziet. Voor nu kunnen ze niks. Ik moet maandag bellen als er nog geen bloeding is opgetreden. Het is zo onwerkelijk allemaal. Eerst al die positieve test en nu dit.

  Ik mag gelukkig bijna naar huis en morgen en maandag werk ik thuis dus ik kan gelukkig even op adem komen zonder te doen alsof er niks aan de hand is. Pfoe.

  #45403

  Vogel
  Bijdrager

  O lieve @Ali wat naar! Ik lees je bericht met tranen in mijn ogen. Heel veel sterkte met de klap, die soms wat later komt. Het was je zo gegund!


   

  September 2014 Mirena verwijderd. Oktober 2014 zwanger Augustus 2015 dochter. 

  Juni 2016 we gaan voor een tweede kindje. Juli 2017 diagnose: mijn hormonen werken niet goed. September 2017 – Juli 2018 6x Ovulatie-Inductie. Augustus 2018 – November 2018 4x IUI. December 2018 start IVF Januari 2019 verse tp, ZWANGER!

  #45372

  Linda
  Bijdrager

  OH nee! Wat erg lieve Ali 🙁 wat moet dat verschrikkelijk voelen. Het leek eindelijk goed te gaan en dan krijg je zo’n enorme klap. veel sterkte

  #45368

  Dolfijntje
  Bijdrager

  @Ali…pffff een hele dikke knuffel voor jou…wat oneerlijk..eerst onzekerheid..dan blijdschap en ongeloof en nu deze klap. Veel sterkte en kracht om dit te verwerken meid!

  #45367

  TaTa
  Bijdrager

  Oh nee lieve @Ali! Wat vreselijk! Alsof het allemaal nog niet zwaar genoeg is geweest. Ik hoop zo erg voor jullie dat het alsnog goed komt en het misschien aan de tests lag of zoiets. Nu moet je weer wachten en weer al die vreselijke onzekerheid, terwijl al je hoop weer van je af wordt genomen. En dan ook nog op werk. Wat heb ik met je te doen. Ik wens je heel veel sterkte en een hele dikke knuffel xoxo

  #45361

  Ali
  Bijdrager

  Lieve meiden, het is ook moeilijk al die positieve berichten terwijl je dat voor jezelf ook zo graag wilt. Een extra 🍀 voor jullie.

  Helaas ben ik van de roze wolk af gevallen..(hoewel ik het moeilijk vond om het te geloven)

  Het lijkt erop dat het mis aan het gaan is. Tm dinsdag nog een positieve test, gistermiddag (na het werk) een vroege test gedaan die was nauwelijks positief (dpo 19) en vanmorgen een zelfde plus test van clear blue gedaan als maandag, die was duidelijk minder positief en zelfs nauwelijks zichtbaar. Dus in plaats van een knal test waarop ik hoopte voor extra bevestiging nu een verdrietige uitkomst. Zowel kliniek als huisarts kunnen niks doen op t moment. Bloedwaarden zouden ook niets zeggen. Het is jammer. Nu wachten tot het zich zelf opruimt. 😢 besef het allemaal nog niet zo.. misschien had ik toch progesteron door moeten slikken of ja. Ik weet het niet, het is niet goed iig. Vandaag nog even een dagje groot houden op het werk.

  Liefs Ali

  #45210

  TaTa
  Bijdrager

  @dolfijntje en @linda, ik snap ook wat jullie allebei bedoelen. We gunnen het deze meiden allemaal van harte natuurlijk en het is heel fijn om te weten dat de dromen in vervulling gaan van onze lotgenootjes. Het maakt me oprecht blij voor de anderen en het geeft hoop, maar het is natuurlijk ook pijnlijk en confronterend als je zelf steeds maar achterblijft. Vooral de onzekerheid of je zelf ooit het geluk krijgt om een gezinnetje te kunnen starten en de angst om misschien nooit moeder te worden. En wat Linda zegt, je valt toch ook buiten een bepaalde sociale norm als je geen kinderen hebt en dat maakt het hele verhaal nog moeilijker. Maar het is wel fijn om te weten dat er meiden zijn die weten wat je meemaakt en dat juist díe meiden, die het zelf ook zo moeilijk hebben gehad, uiteindelijk dat geluk mogen krijgen. Heel veel geluk en succesvolle zwangerschappen gewenst aan die meiden en sterkte met de verlengde wachtweken. En een hele dikke knuffel en liefde voor de meiden die nog in afwachting zijn van hetzelfde geluk, het is jullie/ons ook zo erg gegund. xoxo

  #45202

  Linda
  Bijdrager

  misschien heb ik het even gemist, maar Joyce, hoe is jouw echo gegaan? en gaat het al wat beter met je stemming?

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 327)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.