Freya e-training Zorg voor Jezelf start in november

logo e-training Zorg voor Jezelf

Vruchtbaarheidsproblemen kunnen ongemerkt een grote impact hebben op jou en je leven. Je merkt het bijvoorbeeld in het contact met vrienden en familie, in je relatie, soms op je werk. Ook kan het invloed hebben op hoe je naar jezelf kijkt: je verliest het vertrouwen in jezelf, bent misschien boos op jezelf of vraagt je steeds maar af wat je toch verkeerd doet.

Goed voor jezelf zorgen is ongelooflijk belangrijk als je te maken hebt met vruchtbaarheidsproblemen. Daarom ontwikkelt Freya de inspirerende e-training Zorg voor Jezelf. Gedurende 14 weken ontvang je wekelijks inspiratie, tips en oefeningen rondom het thema ‘Zorg voor Jezelf’. De e-training is laagdrempelig, positief en nodigt uit om op een fijne manier met jezelf aan de slag te gaan. Deze e-training lanceren we in de Week van de Vruchtbaarheid, die dit jaar plaatsvindt van 4 tot en met 10 november.

Voor wie het wil richten we ook een online besloten Facebook-groep in zodat je je ervaringen met andere deelnemers kunt uitwisselen. Je kunt natuurlijk ook alleen meedoen aan de e-training als je dat liever wil.

Exclusief voor leden

De e-training is exclusief voor de leden van Freya. Binnenkort kun je je hiervoor aanmelden; we houden je uiteraard op de hoogte. Nog geen lid van Freya, maar wel graag de training volgen? Meld je aan als lid en profiteer van alle voordelen. Ook jij kunt dan in november starten met de inspirerende e-training!

Geef een reactie