Freya e-training Zorg voor Jezelf start in november

logo e-training Zorg voor Jezelf

Vruchtbaarheidsproblemen kunnen ongemerkt een grote impact hebben op jou en je leven. Je merkt het bijvoorbeeld in het contact met vrienden en familie, in je relatie, soms op je werk. Ook kan het invloed hebben op hoe je naar jezelf kijkt: je verliest het vertrouwen in jezelf, bent misschien boos op jezelf of vraagt je steeds maar af wat je toch verkeerd doet.

WIL JIJ DEZE WINTER EENS WAT EXTRA AANDACHT AAN JEZELF BESTEDEN?

Beantwoord jij één of meer van onderstaande vragen met JA?

 • Vergeet je jezelf wel eens en ga je maar door?
 • Heb je het (soms) zwaar met je (vruchtbaarheids)problemen?
 • Ben jij iemand die geen aandacht vraagt van anderen? 
 • Huil je stil in een hoekje?
 • Heb je veel last van onzekerheid? 
 • Mis je steun van je partner of omgeving?
 • Voel je je soms minder waard dan anderen?

EN

 • Durf jij het aan om met een open blik te kijken naar hoe jij in het leven staat?
 • Te onderzoeken of je voor jezelf misschien wel strenger bent dan voor anderen?
 • In kleine stapjes je eigen gedrag onder de loep te nemen en tegelijk kritisch maar toch zacht voor jezelf te zijn?
 • En vooral: hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, beter in je vel kunt komen en met lastige situaties om kunt gaan.

DOE DAN MEE MET DE FREYA E-TRAINING ‘ZORG VOOR JEZELF’!

Freya ontwikkelde deze training speciaal voor jullie. In een periode van 14 weken besteden we aandacht aan thema’s als eigenwaarde, relaties, geluk, emoties en stress, aandacht, zingeving en kracht.

Pauline (coach):

“De training is echt supergaaf geworden…wow! Ik denk dat dit mensen wel een enorme boost gaat geven.”

DE TRAINING SAMENGEVAT:

WANNEER? 

We starten in de Week van de Vruchtbaarheid, de mail van de eerste week ontvang je op maandag 4 november. Vervolgens krijg je de volgende 13 weken elke maandag een nieuwe mail.

VOOR WIE?

Voor wie niet? Iedereen zou toch goed voor zichzelf moeten zorgen? Dus het maakt niet uit wat je situatie is, doe gewoon mee en pik de dingen eruit die voor jou passen! 

WAT KOST HET?

Wij hebben al onze kennis en ervaring rondom het omgaan met vruchtbaarheidsproblemen samengebracht in deze e-training. Wij zijn ervan overtuigd dat deze training van grote waarde voor jouw leven kan zijn. In een commerciële organisatie zou een dergelijke training je wel 300,- kunnen kosten. Hulp bij het omgaan met vruchtbaarheidsproblemen of ongewilde kinderloosheid moet voor iedereen bereikbaar zijn, vinden wij. Daarom is deze e-training gratis voor Freya leden! 

Ben je nog geen lid? Dan kost de e-training 36,- en krijg je het lidmaatschap er gratis bij (inclusief elk kwartaal een Freya Magazine in de brievenbus).

WAT KRIJG IK DAARVOOR?

Wekelijks op maandag ontvang je een mail van ons met de link naar de webpagina van die week. Elke week behandelen we een thema en drie hierbij passende oefeningen. Dat kunnen bijvoorbeeld schrijf-, mindfulness-, yoga- of doe-oefeningen zijn. Je kunt elke week één oefening kiezen, maar je kunt ze natuurlijk ook allemaal doen. De pagina’s van voorgaande weken blijven beschikbaar, dus je kunt de training ook in je eigen tempo volgen.

SAMEN OF ALLEEN MEEDOEN?

Net als alleen gaan sporten, is alleen een training doen ongezelliger en wat lastiger om vol te houden. Je kunt het natuurlijk samen met je partner doen. Maar wil die niet of heb je geen partner, dan zijn de andere deelnemers er nog. Je mag namelijk ook – naar keuze – deelnemen aan een besloten forum op onze website of aan een besloten Facebookgroep.

Dat mág, het hoeft niet, je kunt de training ook prima zonder deze uitwisseling volgen, maar we raden het je aan. Het is namelijk zoveel stimulerender om de e-training sámen te doen. Om van anderen te horen hoe zij met de opdrachten aan de slag gegaan zijn en onderling ervaringen uit te kunnen wisselen. Zo kun je elkaar steunen, stimuleren en motiveren.

HOEVEEL TIJD KOST HET ME OM MEE TE DOEN?

Dat bepaal je helemaal zelf! De ene oefening kost meer tijd en inspanning dan de andere. Jij kiest welke oefeningen je wilt doen en wanneer.

WAT HEB IK NODIG OM MEE TE KUNNEN DOEN?

Vaak een rustig plekje om je op de oefening te concentreren. Soms een notitieboek. Misschien is het wel leuk om speciaal voor dit doel een mooi notitieboek te kopen. Zo eentje waar je al blij van wordt als je ‘m ziet.

WAT LEVERT HET MIJ OP?

Gereedschappen om naar jezelf te kijken en jezelf te helpen, zodat je stabieler in het leven komt te staan en bijvoorbeeld stress beter de baas blijft. Iedereen kan eruit halen wat hij of zij nodig heeft!

DOE JE MEE? ZO MELD JE JE AAN:

De e-training is exclusief voor de leden van Freya. We zijn op 4 november gestart, maar je kunt je nog tot en met 17 november aanmelden om deel te nemen aan de eerste serie.
Ben je lid en wil je nog meedoen? Stuur dan een mailtje naar de ledenadministratie. Vermeld je lidnummer of je volledige adres.

Ben je nog geen lid van Freya, maar wil je wel graag de training volgen? Wees welkom en meld je snel aan als abonnee-lid. Ook jij kunt dan nog in november starten met deze inspirerende e-training!

De planning is dat de tweede e-training op 4 mei 2020 start.

logo e-training Zorg voor Jezelf

2 gedachten over “Freya e-training Zorg voor Jezelf start in november

Geef een reactie