Huisartsen, gynaecologen en fertiliteitsartsen gezocht voor onderzoek PCOS

Huisartsen, gynaecologen en fertiliteitsartsen gezocht voor onderzoek PCOS


Bent u huisarts, gynaecoloog of fertiliteitsarts? 
Graag zou ik u dan willen vragen deel te nemen aan mijn onderzoek.

Graag stel ik mijzelf voor als Valerie Koppenol, 4e-jaarsstudent Voeding & Diëtetiek aan De Haagse Hogeschool en ben momenteel bezig met mijn afstudeerscriptie. Op dit moment doe ik onderzoek naar de doorverwijzing van cliënten met PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom) naar een diëtist gespecialiseerd in PCOS. Dit betreft verwijzingen vanuit de huisarts, gynaecoloog en fertiliteitsarts. In eerder uitgevoerd onderzoek zijn de behoeften van vrouwen met gediagnosticeerde PCOS onderzocht; in dit vervolgonderzoek wordt de kant van de verwijzers onderzocht. 

Het doel van dit onderzoek is om te achterhalen waar de wensen en behoeften liggen betreft de verwijzing bij huisartsen, gynaecologen en fertiliteitsartsen. Het uiteindelijke praktijkdoel is om vrouwen met PCOS zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en te voldoen aan hun behoeften.

Voor dit onderzoek ben ik opzoek naar respondenten die zouden willen deelnemen aan een enquête van 10 a 15 min en wellicht een interview van ongeveer 20 min. Het afnemen van de enquêtes en interviews is op basis van volledige anonimiteit en zal enkel voor dit onderzoek worden gebruikt. Het onderzoek zal plaatsvinden in de periode 4 maart tot 12 april. Voor de interviews zal de afspraak in overleg met u worden gemaakt en kan telefonisch of op locatie naar wens. Het invullen van de enquête kan via de onderstaande link. 

Voor de deelnemers zijn de volgende voorwaarden opgesteld:

  • De functie huisarts, gynaecoloog of fertiliteitsarts hebben of in opleiding zijn voor deze functies
  • Minimaal een jaar werkzaam of studerend zijn in deze functie
  • Het beheersen van de Nederlandse taal


Voor deelname aan de enquête kan u gebruik maken van deze link: https://www.enquetesmaken.com/s/2fe910b

Bent u of kent u iemand die mij hierbij kan helpen, dan zou ik graag in contact willen komen. Voor alle deelnemers/geïnteresseerde en voor alle vragen kan u contact opnemen via de mail en telefonisch:

Email: valeriekoppenol@gmail.com
Telefoonnummer: 06-37286028

Alvast hartelijk dank.
Met vriendelijke groet,
Valerie Koppenol

Geef een reactie