Hulp gevraagd aan vrouwen die gestopt zijn met behandelen of op het punt staan om dat te doen. Vul jij de enquete in?

Mijn naam is Remke Perk-Jansen. Ik ben getrouwd, heb twee katten en geen kinderen. Ik ben onbegrepen onvruchtbaar.  Ik word deze maand 46 jaar. 

Aanleiding van mijn oproep

Ik bouw momenteel aan het fundament voor mijn nieuwe praktijk. Het is tijd dat ik mijn ervaringsdeskundigheid en professionaliteit inzet voor andere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten als ik zat. Ja, ik voel het litteken met momenten branden en ik ben óók oprecht gelukkig met het leven dat ik nu leef. Ik had destijds niet gedacht dat ik dat nog eens zou kunnen zeggen en dit gun ik andere vrouwen ook. Ik vond het geen makkelijke weg, maar er is wel een weg.

Je verhaal doet ertoe, wil jij mij op weg helpen?

Ik heb mijn verhaal en dat is er maar één uit de vele verhalen van vrouwen in deze situatie. Jouw verhaal helpt mij op weg om mijn begeleiding goed af te stemmen op de behoefte van deze groep vrouwen.

Ik waardeer het zeer als je deze enquete invult. Het zijn 32 vragen, open en gesloten. Je kunt ze makkelijk invullen. Mocht je nog vragen hebben, stuur je mail naar: contact@remkecoacht.nl

Dank je wel voor je medewerking!
Hartelijke groet, Remke

Geef een reactie