José Knijnenburg benoemd tot erelid van Freya

Beeld: Martine van der Voort

IMG_2384Tijdens de Freyadag van 2 april werd aan José Knijnenburg het erelidmaatschap aangeboden. Een meer dan verdiende blijk van waardering voor 25 jaar inzet!

José is al 25 jaar met hart en ziel betrokken bij Freya. Eerst als vrijwilliger, daarna als secretarieel medewerker en inmiddels al geruime tijd als directeur. Door de wijze waarop zij invulling geeft aan haar werkzaamheden voor Freya is zij van onschatbare waarde voor de vereniging geworden. Bij alles wat zij onderneemt, houdt zij de belangen van de leden van Freya voor ogen. De persoonlijke verhalen van lotgenoten blijven haar raken: dat is de ultieme drijfveer waarom zij zich al 25 jaar voor Freya inzet.

Revoluties

Revoluties en snelle veranderingen passen niet goed bij de goed doordachte en zorgvuldige stijl van werken van José. Zij heeft in de afgelopen 25 jaar alle stormen in de fertiliteitszorg al eens getrotseerd en is er telkens met meer wijsheid uitgekomen. Freya plukt daar dagelijks de vruchten van!

Voor Freya is het heel belangrijk dat José op waarde wordt geschat door de professionals binnen de fertiliteitszorg. Zij vragen Freya immers om advies omdat ze hebben ervaren dat ze op haar kunnen bouwen.

Klankbord

José is voor de medewerkers, de vrijwilligers en het bestuur een prettig klankbord en een fijne collega. Zij deelt haar zienswijze en kennis. Voor velen van ons geldt zij als een baken van rust en balans. Wij bedanken José voor haar enorme inzet voor Freya! We hopen dat we ons nog lang samen bij Freya mogen inzetten voor iedereen bij wie zwangerschap niet vanzelfsprekend is.

Bestuur en medewerkers van Freya

Geef een reactie