Flow Laarbeek psychosociale hulpverlening

Marie-Louise MagisHet lijkt zo vanzelfsprekend allemaal:

Op het moment dat je een vruchtbaarheidsbehandeling start heb je vaak al een verdrietige, onzekere, periode achter de rug. Je maakt een keuze wat je wel of niet tegen je omgeving vertelt en of je aan een behandeling begint. Wat verwacht je? Hoe ver ga je hier in?

Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel (onbegrepen) emoties hierbij een rol spelen. Het bericht krijgen dat je kinderwens onvervuld is of blijft,is een ingrijpende gebeurtenis. Het beïnvloedt je emoties en je gedrag, maar het heeft ook invloed op je relatie, je omgeving of je werk…

Je komt in een rouw situatie. Je ervaart de pijn van het verlies van je kinderwens, de werkelijkheid moet je nog leren aanvaarden, je gaat op zoek naar nieuwe zingeving in je leven of misschien moet je wel opnieuw leren om van het leven te houden.

Met aandacht, begrip en onderkenning ondersteun ik je graag in dit hele proces en het vinden van nieuwe zingeving in je leven, zodat je weer verder kunt.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), waardoor je een (gedeeltelijke) vergoeding krijgt bij de meeste zorgverzekeraars, afhankelijk van je aanvullende verzekering voor alternatieve therapie. Een verwijzing is niet nodig.

Ik schrijf deze tekst in de -je- vorm, maar je mag hier ook -jullie- lezen; de verwerking van een onvervulde kinderwens gaat beide partners aan! Je bent dan ook alleen of samen van harte welkom.

Marie-Louise Magis
Flow Laarbeek/psychosociale hulpverlening
Buizerdstraat 17
5735 HH Aarle-Rixtel
06-44051822

website www.flowlaarbeek.nl
e-mailadres info@flowlaarbeek.nl