Leven met gemis – Ingrid Vlemmings

Mijn naam is Ingrid VlemmingsIngrid Vlemmings

Ik ben rouwtherapeut, systemisch begeleider, ergo- en haptotherapeut, trainer, ervaringsdeskundig en specialist rondom het thema van de (nog) onvervulde kinderwens, bij praktijk ‘Leven met gemis’ te Nieuwegein.

Vanuit mijn praktijk ‘Leven met gemis’ geef ik aandacht aan het onzichtbare verdriet van een leven zonder kinderen. Hiertoe bied ik op eigen professionele wijze maatwerk met als doel dat jij een vorm vindt om jouw verlies rondom het thema van de (nog) onvervulde kinderwens verweven te krijgen in je leven.

Ik maak samen met jou contact, zodat jij in verbinding komt met jezelf, met jouw pijn en verdriet rondom je ongewilde kinderloosheid en daarmee met de ander. Vanuit veiligheid en vertrouwen laten zijn wat is. Niets moet, alles mag. Wat het betekent voor jou en je partner, je lijf, je zelfbeeld, je relatie, je intimiteit en seksualiteit, je toekomstperspectief, je omgang met familie, vrienden, collega’s en omgeving.

We kijken samen naar welke emoties er spelen bij jou in dit het hele proces van zwanger proberen te worden, van een kindje willen krijgen en misschien ook al zwanger geweest, tot de angst of zélfs het besef dat dit jou en jullie misschien niet gegund is en hoe jij daarmee omgaat. Van hoop, steeds weer opnieuw, tot wellicht ongewild kinderloos, is een buiteling van diepliggende, kwetsbare en sterke emoties. En is misschien wel de grootste teleurstelling die je te verwerken krijgt in je leven. Hoe doe je dat? Wat heb jij hierin nodig? Ik help je er graag bij.

Daarnaast kunnen we met een Familieopstelling kijken naar bijvoorbeeld de plek van je verlangen, je verlies, je miskraam, je ongeboren en overleden kindje en je kinderloosheid.

www.levenmetgemis.nl

Telefoon 0628909915