EVE Women’s Wellbeing, Nina Rang

Nina Rang

Wil jij super graag zwanger worden, maar gaat dat niet zoals je had gehoopt?

Misschien wil je al een tijdje zwanger worden, misschien ben je al héél lang bezig. Het is zeer waarschijnlijk dat je op deze website terecht gekomen bent omdat je zó graag een baby wil, maar dat het nog steeds niet is gelukt. En je leven gaat door. Maar hoe leef je door zonder continu bezig te zijn met jouw onvervulde kinderwens?

Daar wil ik je graag bij helpen.

Problemen met vruchtbaarheid, het verlies van een zwangerschap of een kindje zijn pijnlijke situaties waarover je soms niet goed kunt praten met mensen uit je omgeving. Door onbegrip of onwetendheid – omdat een kinderwens of (vroege) miskraam vaak niet zichtbaar is –  of juist door teveel emotionele betrokkenheid, kan het fijn zijn om met een coach te praten. Zo kom je tot bepaalde inzichten en kun je je eigen kracht weer hervinden.

Naast een praktijk heb ik ook een online zelfhulpprogramma ontwikkeld voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. Meer informatie kun je vinden op https://www.zograageenbaby.nl. Je krijgt 20% korting op het programma als je de kortingscode freya2019 invult.

EVE Women’s Wellbeing, Nina Rang        

Prins Willemstraat 41         

2584 HT Den Haag

Telefoon: 070-2046100

E-mailadres: nina@eve-denhaag.com 

Website www.eve-denhaag.com