Mijn Freya uitleg

Freya fora

Op de website van Freya zijn er verschillende manieren om in contact te komen met lotgenoten:
– het openbare forum (iedereen kan hier lezen).
– privégroepen (alleen toegelaten groepsleden kunnen hier lezen en schrijven).

Registreren

Registreer je eerst als je mee wilt schrijven op het open forum of als je je aan wilt melden voor een privégroep met een NIET identificeerbare  gebruikersnaam (inlognaam)  en getoonde naam (instelbaar in je profiel).

Denk eraan dat je inlogt met je gebruikersnaam (inlognaam), dat deze naam case-sensitive (grote en kleine letters maken verschil) is en GEEN SPATIES mag bevatten.

Na registratie ontvang je direct een e-mail met een link om je account te activeren.

Nadat je op de link in de activeringsmail hebt geklikt wordt je account actief. Na goedkeuring door de webmaster kun je inloggen.

Naar Registreren.

Openbaar forum

Berichten die geplaatst worden op het openbare forum van Freya kunnen door iedereen (dus ook zoekmachines als Google) worden gelezen. Wil je ook kunnen schrijven dan moet je je eerst registreren. Om je privacy te waarborgen, kun je je bij het registreren  beperken tot bijvoorbeeld je je voornaam (met eventueel een toevoeging als de naam al bestaat) of een ‘nickname’ gebruiken.

Privégroepen

Je kunt ook lid worden van een of meerdere privégroepen. Ook hiervoor moet je je eenmalig registreren. Iedere groep heeft één besloten forum waarop je in een afgeschermde online omgeving kunt schrijven (alleen leden van de groep kunnen dit lezen) en heb je de mogelijkheid tot het versturen van privéberichten naar andere geregistreerde gebruikers.

De privé fora betreffende behandelingen zijn uitsluitend voor degenen die met deze behandeling bezig zijn of binnenkort starten. Voor de overige groepen geldt uiteraard dat je zelf de betreffende aandoening hebt.

  • Profielen: leden kunnen een profiel aanmaken waarin ze meer over zichzelf kunnen vertellen.
  • Groepen: stelt leden in staat om in een groep te kunnen praten over wat hen interesseert. Via privégroepen kun je je aanmelden voor één of meer groepen.

Als je wilt worden toegelaten tot een privégroep moet je een aanvraag indienen. Geef aan waarom je lid wilt worden van de privé groep. De groepsbeheerder kan je alleen toelaten tot de aangevraagde groep(en) als je een passende motivatie hebt gegeven.

Ben je lid van een privé groep dan kun je aldaar gebruik maken van het bijbehorende privé forum (Mijn Freya, Privégroepen, selecteer jouw groep, klik op forum).

———————-

Een paar spelregels

De fora zijn bedoeld om ervaringen uit te wisselen met andere bezoekers van de Freya-website. De informatie die wordt gedeeld, is niet op juistheid gecontroleerd. We kunnen dan ook geen verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud ervan.

Berichten kunnen gemakkelijk anders worden opgevat dan bedoeld. Sta hier alsjeblieft even bij stil, voordat je op een bericht reageert of zelf een bericht plaatst. Freya behoudt zich het recht voor om gebruikers en berichten (geheel of gedeeltelijk) te verwijderen uit het forum.

Berichten waarin medicatie ter overname wordt aangeboden of gevraagd, worden verwijderd. Je leest hier waarom.

Wanneer je een groep verlaat zorg dan eerst dat je eventuele mailabonnementen stopt, anders blijf je bij nieuwe berichten in het betreffende forum of onderwerp mails ontvangen.

Wil je een mailabonnement op forum of onderwerp stoppen?
Ga naar Mijn Freya
Klik op Leden
Zoek je eigen naam
Klik op forums
Klik op abonnementen
Klik op het kruisje voor het forum of onderwerp waarvan je je wilt uitschrijven.

Alternatief: ga naar de draad waarop je bent geabonneerd en klik in de kop op “abonnement stoppen”.