Mijn Freya uitleg

Freya fora

Op de website van Freya zijn er verschillende manieren om in contact te komen met lotgenoten:
– het openbare forum (iedereen kan hier lezen).
– privégroepen (alleen toegelaten groepsleden kunnen hier lezen en schrijven).
oude besloten fora (aparte inloggegevens, alleen toegelaten groepsleden kunnen hier lezen en schrijven)

(Site inlog) Openbaar forum

Berichten die geplaatst worden op het openbare forum van Freya kunnen door iedereen worden gelezen. Wil je ook kunnen schrijven dan moet je je eerst registreren.

Na registratie ontvang je een e-mail met een link om je account te activeren. Nadat je op de link hebt geklikt wordt je account actief. Vanaf dat moment kun je gebruikmaken van de nieuwe openbare fora.
Denk eraan dat je inlogt met je gebruikersnaam, dat deze naam case-sensitive (grote en kleine letters maken verschil) is en geen spaties mag bevatten.

Ga direct naar het openbaar forum.

(Site inlog) Privégroepen

Je kunt ook lid worden van een of meerdere privégroepen. Iedere groep heeft één besloten forum waarop je in een afgeschermde online omgeving kunt schrijven (alleen leden van de groep kunnen dit lezen) en heb je de mogelijkheid tot het versturen van privéberichten naar andere geregistreerde gebruikers.

  • Profielen: leden kunnen een profiel aanmaken waarin ze meer over zichzelf kunnen vertellen.
  • Groepen: stelt leden in staat om in een groep te kunnen praten over wat hen interesseert. Via privégroepen kun je je aanmelden voor één of meer groepen.

Registreer je eerst. Dien vervolgens een aanvraag in om toegelaten te worden tot een privégroep. Geef in het vak Motivatie aan waarom je lid wilt worden van de privé groep. De groepsbeheerder zal dan bepalen of je toegang krijgt tot de aangevraagde groep(en). Zonder motivatie duurt de toelatingsprocedure langer daar de groepsbeheerder je dan eerst alsnog zal vragen om een motivatie. Ben je lid van een privé groep dan kun je aldaar gebruik maken van het bijbehorende privé forum (Mijn Freya, Privégroepen, selecteer jouw groep, klik op forum).

Oude besloten fora(Aparte inlog)

Deze besloten fora hebben een nog strikter privacybeleid. Hier kan men geen profielgegevens inzien. Tevens heeft elk besloten forum meerdere subfora, waardoor het zoeken naar specifieke informatie gemakkelijker is. Op  termijn zullen deze fora verdwijnen. Je kunt je hier ook niet meer voor aanmelden.

———————-
NB
Je kunt niet inloggen op de SITE met inloggegevens van het Besloten forum of met inloggegevens voor de ledenadministratie! Wil je gebruik maken van de SITE open forum en/of privé groepen dan eerst hier registreren, vervolgens kun je gebruik maken van het nieuwe openbare forum en/of het lidmaatschap aanvragen van een privé groep (die allen ook een eigen privé forum hebben).
———————-

Een paar spelregels

De fora zijn bedoeld om ervaringen uit te wisselen met andere bezoekers van de Freya-website. De informatie die wordt gedeeld, is niet op juistheid gecontroleerd. We kunnen dan ook geen verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud ervan.

Berichten kunnen gemakkelijk anders worden opgevat dan bedoeld. Sta hier alstublieft even bij stil, voordat je op een bericht reageert of zelf een bericht plaatst. Freya behoudt zich het recht voor om gebruikers en berichten (geheel of gedeeltelijk) te verwijderen uit het forum.

Berichten waarin medicatie ter overname wordt aangeboden, worden verwijderd. Je leest hier waarom.