Oproep: 50+ en kinderloos – voor bijdrage Radio West 2-4

Wie is 50+, heeft geen kinderen en wil hier, samen met mij, over vertellen bij Radio West (Den Haag)? Dinsdagavond 2 april, tussen 18-19u.

A.s. dinsdag ben ik uitgenodigd bij Radio West om te vertellen over mijn boek Leven zonder kinderen. Het boek bevat verhalen van vrouwen van boven de 50 die om verschillende redenen geen kinderen hebben. Tijdens het interview willen ze verschillende verhalen horen, dus niet alleen van mij over het boek maar ook van andere ervaringsdeskundigen. Van de dames die hebben meegewerkt aan het boek, kan (en wil) er maar ééntje! Daarom ben ik op zoek naar nog één of twee dames die willen vertellen over hun ervaringen en over hun leven nu, hoe zij in het leven staan.

Praktische informatie: 

Dinsdagochtend tussen 10 en 11u een telefonisch voorgesprek

Dinsdagmiddag 17.45 aanwezig bij Radio West (laan van ’s-Gravenmade 2, Den Haag)

Interview van 18-19u, programma Studio Haagse Bluf van Tjeerd Spoor

En je kunt mij natuurlijk bellen voor meer info: 06 40403916.

Ik ben benieuwd! 

Annemiek van Soest

Geef een reactie