Oproep aan vrouwen met PCOS: wel of geen gebruikmaken van diëtist

* Onderstaande oproep heeft Freya ontvangen ter verspreiding *

Heeft u PCOS en bent u tussen de 18 en 45 jaar oud? Dan zou ik het fijn vinden als u wilt meewerken aan mijn onderzoek naar de ervaringen en/of behoeften van een behandeling voor PCOS bij de diëtist.

Mijn naam is Mariëtta Bellaard en ik ben vierdejaars studente Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Voor mijn afstudeerscriptie doe ik onderzoek naar de redenen waarom iemand met PCOS wel of niet naar een diëtist gaat en hoe de behandeling van een diëtist er dan uit zou moeten zien.

Dit onderzoek is heel belangrijk om de behandeling van PCOS te optimaliseren en effectieve hulp te kunnen bieden. Wilt u daarom meehelpen door middel van een interview met mij?

Het afnemen van het interview is op basis van volledige anonimiteit en zal alleen voor dit onderzoek worden gebruikt. Het interview zal ongeveer 20-30 minuten van uw tijd in beslag nemen.
Het is mogelijk om dit interview telefonisch te doen of op gewenste locatie. De interviews zullen tussen 12 maart en 2 april plaatsvinden. De datum en tijd zullen in nader overleg met u worden afgesproken.

Voor vragen kunt u contact met mij opnemen.

Wilt u meedoen aan dit onderzoek, laat het mij dan even weten. Dit kan zowel telefonisch, als per mail.
E-mail: mariettabellaard@gmail.com
Telefoonnummer: 06- 47992215

Ik hoop snel van u te horen,
Vriendelijke groet,
Mariëtta Bellaard

Geef een reactie