Oproep Libelle: kinderwens definitief niet vervuld

Freya heeft onderstaande oproep ontvangen ter verspreiding.

Voor de populaire rubriek De Dag Nadat… in Libelle ben ik op zoek naar een vrouw die wil vertellen over De Dag Nadat zij het boek kinderen krijgen sloot. Heb jij onlangs meegemaakt dat je bent uitbehandeld en weet je nu dus definitief dat je geen kinderen krijgt? En wil je hierover worden geïnterviewd? Dan zoek ik jou.
Ik ben bereikbaar via de mail: lienekevanderfluit@online.nl. Het interview mag eventueel anoniem, als je dat op prijs stelt.  Alvast bedankt!

2 gedachten over “Oproep Libelle: kinderwens definitief niet vervuld

  1. Hey hey
    Ik heb zeker interesse om het interview te geven, maar ook een aantal vragen. Zoals waar is het en hoeveel tijd neemt het in beslag?
    Sorry had graag een email gestuurd maar de link hierboven reageert niet. Dus bij deze mogen jullie met mij contact opnemen.
    Groetjes Linda

Geef een reactie