Oproep studenten onderzoek IVF

Beste iedereen,

Voor ons onderzoek over IVF voor de studie Media, Informatie en Communicatie zijn wij op zoek naar respondenten! Ons onderzoek gaat over hoe de informatie over IVF beter en duidelijker verspreid kan worden. Daarnaast willen wij erachter komen wat de taboes op IVF zijn en hoe we die zouden kunnen doorbreken.

Op het moment zijn we bezig met bepalen waar de pijnpunten liggen voor informatievergaring voor mensen die IVF overwegen of in het IVF-traject zitten. Gedurende een periode van twee maanden willen we verschillende onderzoekjes doen over de te vinden informatie over IVF en hoe we dat kunnen verbeteren. Dit geldt voor zowel de mensen die zelf in het IVF-traject zitten als iedereen die er indirect mee te maken heeft (vrienden, familie).

Ben jij of ken jij iemand die overweegt om IVF te proberen, in het IVF-traject zit of iemand die indirect te maken heeft met IVF stuur dan een mailtje naar Ilse.Bakker2@hva.nl en vermeld hoe je met IVF in aanraking bent gekomen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Alvast bedankt!

Groetjes,

Ilse, Nadieh, Roeland, Lisa en Ahlem.

Geef een reactie