Waarop moet onderzoek in de fertiliteitzorg focussen?

We brengen graag de onderstaande uitnodiging van Nuffield Department of Primary Care Health Sciences aan je over. Zij vroeger eerder jullie medewerking voor COMMIT. Doe je mee?

Uitnodiging

“We nodigen jullie graag uit om mee te doen met de ‘Priority Setting Partnership’ (PSP) enquete  die uit twee rondes bestaat, waarin we met verschillende partners de prioriteiten willen bepalen voor onvruchtbaarheid.

In de PSP brengen we mensen met vruchtbaarheidsproblemen en zorgprofessionals bij elkaar om samen te helpen om de prioriteiten voor toekomstig onderzoek naar (on)vruchtbaarheid te bepalen.
Voor het invullen van de PSP enquete vragen we ongeveer 5 tot 10 minuten van je tijd.
Ga naar de enquete. “

Voor wie is deze enquete bedoeld?

Als je zelf te maken hebt (gehad) met vruchtbaarheidsproblemen, of dat nu als patiënt of als familielid is, of als je expertise hebt in het behandelen van vruchtbaarheidsproblemen als professional, ben je welkom in deze partnership.

Met jouw hulp kunnen ze onzekerheden in onderzoek identificeren en prioriteren, “onbeantwoorde vragen” over vruchtbaarheidsproblemen, zowel vanuit het perspectief van de patiënt als van de zorgprofessional, met gebruik van krachtige methodes.

Ze willen te weten komen welke onderzoekshiaten jij belangrijk vindt door deze online enquete in twee ronden. Elke ronde zal niet meer dan een kwartier tijd in beslag nemen. Het is erg belangrijk dat je beide enquetes compleet invult. Dit helpt om de eindresultaat correct te krijgen.

N.B. De enquete is in het Engels!

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande, stuur ons (Freya) dan een mail.

Geef een reactie