Wandelcoach


Valt je oog voortdurend op de wandelwagentjes in het park, of op de schattige peuters in de rij van de supermarkt? Geloof me, ik weet hoe het is. Het kon mijn humeur een behoorlijke knauw geven, als ik werd geconfronteerd met al dat babygeluk.

Nu zie ik verdriet en angst in de ogen van mijn coachees. Iedereen reageert anders op deze onzekerheid. Wandelcoaching helpt deelnemers zich te ontspannen en op adem te komen. Ze vinden kracht en mogelijkheden terug om verder te gaan, wat ze van tevoren niet altijd verwacht hadden.

Heb jij tijdelijk extra steun nodig? Wil je wandelen en praten met iemand die goed naar je luistert, zonder oordeel te vellen of met adviezen te komen? Je kunt kiezen uit individuele wandelcoaching, en aan deelname aan een wandelgroep.

Individuele wandelcoaching

We lopen met z’n tweeën anderhalf uur, waarbij we ingaan op jouw specifieke situatie en gevoelens. Tijdens een wandelcoachtraject kun je vrijuit over de onderwerpen praten, die jou raken. Er is ruimte voor wat jij op dat moment het meest nodig hebt. Je bepaalt zelf wat je wilt bespreken of bereiken. En dat allemaal tijdens een ontspannende wandeling in de natuur. De vrijheid, de geuren, het uitzicht: het geeft je extra kracht en brengt je op nieuwe gedachten.

Wil je met iemand praten die echt naar je luistert en je helemaal begrijpt? Vraag dan een telefonische of wandelende intake aan, zodat we vast kennis kunnen maken. Dit is gratis en je kiest daarna of je verder wilt en hoe vaak je wilt afspreken.

Wandelcoach-Moniek
T: 06-18208522
E: wandel@wandelcoach-moniek.nl

Groepswandelingen rondom het thema kinderwens

Wil je tijdens een ontspannen
wandeling in de natuur stilstaan bij je (nog) niet vervulde kinderwens?
  • – Wandelen in een kleine groep (maximaal vijf personen)
  • – Mensen die in dezelfde situatie zitten als jij
  • – Goed voor de beweging
  • – Ervaringen uitwisselen en tegelijkertijd ontspannen
WOENSDAGAVOND
Voor wie?
Vrouwen die proberen zwanger te worden
Wanneer
21 augustus, 4 september,18 september en 2 oktober
Tijd
Van 19.00 tot 20.30
Waar
Genneperparken (Eindhoven)
Kosten
65 euro voor vier wandelingen
VRIJDAGOCHTEND
Voor wie?
Vrouwen die verder proberen te leven zonder kindje
Wanneer
30 augustus, 13 september,27 september en 11 oktober
Tijd
Van 10.00 tot 11.30
Waar
Eckartsbos (Eindhoven)
Kosten
65 euro voor vier wandelingen
De eerste wandeling is gratis, zodat je kunt kijken of wandelcoaching in een groep iets voor je is. Daarna beslis je of je verder gaat.

Kun je niet, maar wil je wel? Heb je wel interesse, maar kun je op de genoemde dagen of locaties niet? Geef dit aan via het contactformulier. Er starten regelmatig nieuwe groepen.

http://wandelcoach-moniek.nl/contact-groepswandelingen/

wandelcoach-moniek.nl