Freya logo

 

 

(oude) Open Forum Lees Bericht

OnderwerpTitelTypeDatum
Wachtweken Zooo onzeker, help (cryo) Nieuw 2011-04-18 15:57:35

Ik zit vandaag op dag 10 na de terugplaatsing cryo, en heb op dag 8 en 9 negatief getest. Geen enkel spoor van ongesteldheid (welke ik gisteren of vandaag had verwacht) en ook geen bruinverlies of wat dan ook (wat ik normaal wel altijd heb).

Ik had nog wat Utrogestan en hiervan breng ik er één 's morgens en één 's avonds in (baat het niet dan schaadt het niet). Ik durf niet meer te testen, ben sacherijnig en lees alleen maar op internet over positief testen op dag 9!

Nou ja, ik weet niet wat anderen met dit berichtje moeten of kunnen. Misschien heeft wel eens iemand op dag 9 negatief getest en bleek toch zwanger?

mariek

  Antwoord 2011-04-18 21:27:41

Hallo Mariek,

Je hebt echt té vroeg getest maar ik weet hoe moeilijk het is om te wachten. Ik heb zelf getest op dag 9 en dacht het is over en uit. Tot ik op dag 12 een test deed en zwanger bleek te zijn!

Wij hebben daarna vette pech gehad en onze baby's hartje is gestopt met kloppen bij 14 weken. Wij zitten inmiddels weer midden in de ICSI behandeling en verwachten vrijdag de punctie te hebben.

Mijn advies: Test pas weer bij 12 dagen en laat je niet gek maken door forums.

Succes!
solvi

  Antwoord 2011-04-18 23:34:29

Mariek,

In plaats van deze vraag te stellen zou je gewoon nog een test kunnen doen.
Utrogestan houdt de menstruatie tegen. De enige manier is testen...

Sterkte!

  Antwoord 2011-04-19 10:48:27

Maar ik wil niet meer testen! Ik wacht wel tot ik ongsteld word (of niet). Als ik ga testen geef ik aan mezelf toe dat ik wel eens zwanger zou kunnen zijn, als dat dan niet zo is ben ik zo teleurgesteld... Ach, ik weet ook wel dat het niet helemaal klopt maar toch...

Ik gebruik maar één bolletje 's morgens en één 's avonds. Daarbij: bij mijn IVF werd ik toch gewoon ongesteld 12 dagen na de terugplaatsing (en kreeg al bruinverlies etcetera 9 dagen na de terugplaatsing.

We zien wel.

mariek

  Antwoord 2011-04-19 17:50:30

Hoi Mariek,

Ik zit in hetzelfde schuitje en zit nu op dag 8 na de terugplaatsing (maandag 11 april j.l.).

Dit was een verse ICSI poging, zeg maar. De punctie was vrijdag 8 april. Ik ben zo gespannen, dat ik alles wat er gaande is in mijn buik voel als iets negatiefs. Ik word gewoon gek van mezelf... en slaap ook slecht. Meer dan afwachten kunnen we helaas niet.

Heel veel succes nog!

Groetjes
Marjon

  Antwoord 2011-04-20 09:14:31

Spannend is het zeker, langzaam ga ik al die verhalen begrijpen over dat IVF/ICSI/cryo/IUI etcetera "zwaar" is. Bij mijn IVF had ik zo een houding van "wat is hier nu zwaar aan", stond er bij die eerste poging iets nuchterder in, plus dat ik al ongesteld werd voor ik het had verwacht...

Maar nu, dag 12 geen teken ook maar van bloed of wat dan ook te bespeuren en ik durf niet meer te testen, doe het ook niet. Als ik nu van het weekend nog niet ongesteld ben, misschien dan durf ik het wel weer, nu zit nog in mijn hoofd dat ik zelf mijn ongesteldheid tegen hou door spanningen ofzo.

Volgende keer ga ik dus echt niet, nooit meer voor dag 14 testen, en ik zou het anderen ook adviseren (maar ja ik weet ook hoe ik met adviesen omga ha ha ha), dus MARJON gewoon wachten.

Ik ga mezelf nu een internet verbod opleggen (kijken hoe lang ik het volhou).

mariek

  Antwoord 2011-04-22 18:48:34

Dat heeft niet lang geduurd (mijn eigen internet verbod), vandaag dag 14! En ongesteld geworden... Vijf dagen later dan "normaal". Dat er iets is gebeurd is dus duidelijk, nu bedoel ik geen zwangerschap hoor maar er is iets anders in mijn lichaam geplaatst waardoor mijn cyclus in de war is geraakt, er is dus een reactie geweest, of zou dit ook psychisch geweest kunnen zijn?

Enfin, mijn eerste Pregnyl is gezet, op naar de tweede poging. En nu dus echt voor mij een maand geen Freya of andere site's welke betrekking hebben op zwanger willen worden - even kijken of dat voor mij wat relaxter werkt...

mariek

  Antwoord 2011-04-22 22:42:09

Hoi Mariek,

Als je je aan je ´internetverbod´ houdt lees je dit niet meer... Maar wat balen dat het niet is gelukt, je was zo ver op weg en dan toch weer fout. Ik weet hoe je je voelt, het is elke keer weer zo ellendig!

Ik kon niet meer tegen de spanning vanavond, had een heel klein beetje donkere vloeiing vandaag, niet rood en niet bruin, maar gevoelsmatig niet oké. Toch heb ik getest vanavond, maar negatief. Het is nu dag 11 na de terugplaatsing en ik wil niet negatief zijn maar verwacht er niets meer van. Mijn gevoel heeft het helaas nog nooit mis gehad.

Toch nog hopend op een groot wonder dit weekend,

Groetjes
Marjon