Praktijk Esmeralda Jongmans

Esmeralda Jongmans

Zwanger worden en een kind krijgen, het lijkt de gewoonste zaak van de wereld.

Bij sommigen is dit echter niet zo en wordt dit grote en diepe verlangen niet vervuld. Dit is een ingrijpend verlies dat een grote impact op je leven kan hebben.

Je verwachtingen en ideeën over een leven met kinderen en jouw rol als ouder zullen nooit werkelijkheid worden. Je rouwt om iets dat niet is geweest en nooit zal zijn. Dit is een stil en onzichtbaar verdriet waar de buitenwereld vaak geen flauw benul van heeft.

Het kan helpen om dit verdriet in het licht te zetten en er met liefde, mildheid en aandacht naar te kijken.

Of je nu man of vrouw bent, single of in een relatie, of het nu gaat om een zeer moeizaam verlopend proces om zwanger te worden, of om het accepteren van het feit dat je geen kinderen kunt krijgen of een partner hebt die geen kinderwens heeft, je bent welkom in mijn praktijk. Voor alle vragen en issues rondom de kinderwens ben je of zijn jullie welkom.

Het stille verdriet speelt ook bij mensen met een tweede (of derde) kinderwens die niet in vervulling gaat.

Ik bied zorg op maat, afgestemd op jouw behoefte. Samen met jou of wanneer je met je partner wilt komen, met jullie, bepalen we het tempo van de begeleiding op dat wat nodig is.

Heb je een aanvullende verzekering? Dan krijg je (mogelijk) een deel van de kosten vergoed.

Bel gerust voor een afspraak. Mijn praktijk is gevestigd in Oegstgeest. In de Bollenstreek kan begeleiding ook aan huis plaatsvinden.

Esmeralda Jongmans
Aert van Neslaan 17
2341 HG Oegstgeest
Telefoon: 06 222 17 438
Email-adres: praktijkjongmans@gmail.com
Website: http://esmeraldajongmans.nl