Eicel Donor Gezocht

Angelina

2017-10-12
Wij zijn een jong koppel van begin 30. Nadat wij vroeger oorlog hebben meegemaakt in Afghanistan zijn wij naar Nederland gekomen voor een veilig bestaan. Ik ben een aantal jaren erg getraumatiseerd geweest waardoor zwangerschap van zelf uitbleef. Inmiddels zijn wij een aantal jaren verder in het medische circuit. Wij hebben een aantal Ivf/Icsi behandelingen in Nederland gehad en allemaal waren mislukt. Onze wereld stortte in na zoveel te hebben meegemaakt. daarna zijn wij naar het UZ Gent van België onze geluk op gaan zoeken. Na vele onderzoeken en ICSI pogingen kwamen we erachter dat mijn eicellen zeer van slechte kwaliteit zijn en alsof dat niet erg genoeg is nadert de overgang nu al. De kans dat ik met mijn eicellen zwanger wordt is nihil of 0,0 %. Wij zoeken een engel die ons wil helpen met eiceldonatie om onze enigste grote droom uit te laten komen. Wij zullen jou eeuwig dankbaar zijn.Wij zoeken een donor

Een Utrechts stel

2017-09-24
Hallo, wij zijn een samenwonend 40+ stel in het midden van het land. We zijn nu al jaren aan het proberen zwanger te worden, maar dat is helaas nog steeds niet gelukt. Een poging via IVF is mislukt; dat blijkt bij ons niet te werken (er waren geen rijpe eicellen). IVF is dus ook geen optie meer. Inmiddels hebben we nog maar weinig tijd en we hebben het gevoel dat onze kans ons ontglipt. Terwijl we zo ontzettend graag een kindje willen. Daarom zoeken we nu langs deze weg een eiceldonor. We hopen met heel ons hart dat iemand zoiets groots voor ons zou willen doen. Het zou ontzettend veel voor ons betekenen! Alvast heel erg bedankt voor jouw reactie.


Eicel Donor Gezocht

Mina

2017-09-18
Mijn naam is Mina en ik kom oorspronkelijk uit Afghanistan. Mijn man en ik zijn al 10 jaar in het medische circuit. Na zoveel onderzoeken, iui, ivf, icsi staan wij nog steeds met lege handen. Na zoveel tegenslagen zowel in Nederland als België is er naar voren gekomen dat mijn eicellen van zeer slechte kwaliteit zijn en de overgang nadert. Mijn man en ik zijn opzoek naar een Engel Donor die ons kan helpen met deze grootste droom.
Wil je ons helpen? Mijn email adres is: y_man@live.nl

Groetjes Mina