Graag nog een keer zwanger worden van mijn nieuwe partner

Miranda

2017-06-07
Wie kan en wil ons helpen!
Ik ben 35 en heb de diagnose vervroegde overgang gekregen ik heb heel veel mee gemaakt scheiding drie kinderen heb ik al maar die kreeg ik met de scheiding niet te zien van mijn ex man en die wilde ze eigenlijk niet meer mee geven aan mij voor zich zelf houden.
Na veel rechtszaken heeft mijn ex man zijn handen ervan getrokken en heeft gezegd pak jij ze maar ik wil ze niet meer wat ik afschuwelijk vind voor de kinderen het is geen speelgoed het zijn je eigen kinderen toen nog mijn ouders die mij als een blok hebben laten vallen toen ik in scheiding lag overal was ik alleen voor tot ik uit eindelijke een nieuwe man kreeg die echt alles voor mij en mijn kinderen heeft gedaan en die zich nu dag en nacht kapot werkt voor ons wat ik enorm waardeer, en nu wilde ik wat terug doen hem een kindje van ons samen schenken maar helaas na veel onderzoeken kwam eruit dat ik niet meer normaal zwanger kan worden ivm vervroegde overgang, maar die kinderwens zit er nog enorm we hebben nu al zoveel doorstaan en al veel bereikt waarom gunt ons niemand of helpt ons niemand met een eiceldonatie ik heb alles er nog voor over om samen nog een kindje te krijgen.
Veel mensen al gevraagd die zelf geen kinderen hadden of geen meer wilde maar die dit liever niet doen omdat het familie is dan snap ik ook wel is wel heel wat.

Maar daarom plaats ik hier een oproep wie wil ons helpen met een eiceldonatie, als je nog meer wil weten mail me ik wil alles vertellen over wat wij allemaal hebben doorstaan.

Eiceldonor gezocht

Louise

2017-06-05
Lieve donor,

Kun jij onze grootste wens vervullen? We zijn een gelukkig getrouwd echtpaar van 36 en 37 jaar. Al een aantal jaren proberen we op de natuurlijke manier zwanger te raken. Door verminderde eicelproductie, blijkt, zijn wij aangewezen op een eiceldonor. Onze kans op een natuurlijke zwangerschap is 5%. Is jouw kinderwens al vervuld en wil jij een ander helpen hun kinderwens te vervullen? We staan open voor vele opties.

Vriendelijke groeten,
Louise