Help! We zoeken een eiceldonor!

Kate en Theo

2018-03-19
Hallo,

Doordat ik vervroegd in de overgang ben en geen eicellen meer aanmaak is onze optie eigenlijk alleen nog zwanger worden met een eiceldonor. Helaas is mijn beste vriendin al 43 en mag dus niet doneren en heeft mijn zus nog geen konderen waat haar ook uitsluit van donatie.

We hopen van harte dat er iemand is die ons kan/ wil helpen!

Ik ben al reeds eicel donor geweest

San

2018-03-08
Hey

Ik ben een gezonde vrouw en moeder van drie kinderen ,ik heb reeds gedoneerd in belgie enkele malen,ik spreek over een periode van een jaar of acht toen heb ik voor de eerste keer gedoneerd
Ik denk eraan nog eenmalig mijn eicellen te doneren de laatste keer was onlangs nog in oktober ik wil het nu nog 1keer toen asmgezien ik binnenkort te oud ben.mail me gerust xx

oproep voor eiceldonor

J en M

2018-03-04
Ik heb mijn man pas na mijn studententijd ontmoet tijdens Sail in Amsterdam. Na ons huwelijk in 2013 lag de wereld open voor ons, maar dan opeens blijkt dat ik niet zwanger kan worden. Je ziet het wel eens bij mensen om je heen, maar je denkt altijd dat overkomt ons niet. Toch is dat wel gebeurd.

Na jaren van medisch gedoe en teleurstellingen moeten we accepteren dat samen een kindje krijgen ons niet gegeven is. Wel kan ik het kindje zelf dragen.

Om ons heen hebben we kennissen die gelukkig zijn met een kindje middels eiceldonatie en na lang denken willen we graag een oproep doen en vragen of iemand bereid is ons te helpen.

We denken dat we hele lieve en leuke ouders zullen zijn en enorm van ons kind zullen houden. Wij hebben daar veel voor over.
Wij (hetero-stel) van rond de 40 zijn op zoek naar eicel donor (leeftijd onder de 35).

Neem gerust contact met ons op voor vragen:
Hartelijke groet,