Eiceldonatie oproepen lezen

 Lees Oproepen Eiceldonatie

Schrijf Oproep Eiceldonatie

Wees kritisch wanneer je reacties ontvangt. Er zijn personen die slechts geld afhandig willen maken !
Zorg dat alle afspraken op papier staan en rechtsgeldig zijn.
Word ook lid van de privé groep Eiceldonatie acceptoren.

Waarschuwing

Freya wijst erop dat ingevolge de Nederlandse wetgeving eiceldonatie niet mag gebeuren uit commerciële motieven en geheel op vrijwillige basis moet geschieden. Oproepen voor draagmoederschap zijn bij wet verboden en horen hier niet thuis.
Freya is niet verantwoordelijk voor het gestelde in de berichten in deze rubriek.
Freya behoudt zich het recht voor om berichten niet te plaatsen of te verwijderen uit deze rubriek.

Bij het reageren op een oproep

  • Het is verboden en strafbaar om geld te vragen voor het afstaan van eicellen!
  • Reageer alleen als je serieus overweegt de oproepende partij te helpen en wek geen valse hoop.
  • Verdiep je eerst in het onderwerp door onze brochure hierover te lezen, zodat je weet waaraan je begint.
 
2020-01-06

Lieve donor gezocht voor eiceldonatie

Hoi!

Even voorstellen, ik ben *******, 30 jaar, en woon in Groningen samen met mijn vriend (35) en onze kat. Mijn vriend en ik hebben allebei een leuke baan, houden van reizen, hebben ons leventje goed voor elkaar en zouden heel graag een gezinnetje stichten. Begin 2019 kwamen wij erachter dat ik (mogelijk al jaren) onvruchtbaar ben en we samen geen kindje kunnen krijgen. Totaal onverwachts, wat een klap! 'Gelukkig' kan ik nog wel zwanger worden met donor-eicellen. Dit is voor ons alsnog een fantastische manier om een gezinnetje te stichten. Echter, er is een ernstig te kort aan donoren. Inmiddels staan wij op de wachtlijst voor donor-eicellen, maar die duurt gemiddeld 2 jaar. Daarom ben ik nu zelf op zoek naar een donor!

Er zijn een aantal uiterlijke kenmerken waar een donor op gematcht geprobeerd te worden om overeen te komen met mij als moeder; ik ben 1.70, as-/donkerblond haar, blauwe ogen, tenger postuur. Daar kan natuurlijk van afgeweken worden! Daarnaast wordt geadviseerd om een voltooid gezin te hebben als donor.

Zou jij hiervoor openstaan en wil je graag wat meer informatie over hoe zoiets in z'n werk gaat, en/of lijkt het je leuk om kennis te maken? Stuur me dan een berichtje via liefjepiefje1@gmail.com
Liefjepiefje