Reddende Engel gevraagd

Angelina

2018-05-24
Wij zijn een jong stel van begin 30 wonende in Nederland. Wij komen oorspronkelijk uit Afghanistan en veel kwaad meegemaakt.
Na jaren medische behandelingen zijn wij er achter gekomen dat ik helaas geen goede eitjes heb om zwanger te worden. Het zal eiceldonatie moeten worden. Nu is het zo dat ik Islamitisch ben en eiceldonatie verboden en taboe is. Ik kan helaas er niet open over zijn of bij familie / vrienden terecht. De kans dat ik een eiceldonor vind is bijna nihil. Toch blijf ik hoop houden. Onze kinderwens is zeer sterk en wij vechten er tot het laatste moment voor.

Mocht er een iemand zijn die deze wanhopige stel eicellen wil doneren neem dan contact op.

Mama met lege armen

Anna

2018-05-24
Hoi hoi,
Mijn naam is Anna, ik ben 43 jaar en mama van een heel mooi kereltje dat 2,5 jaar geleden na een strijd van 1 maand is overleden in mijn armen. Sinds die tijd heb ik 16 pogingen (iui, ivf, icsi) gedaan om hem grote broer te maken maar uiteindelijk is gebleken dat ik in de vervroegde overgang zit.

Afgelopen week ben ik in Alicante geweest en daar gesproken over eiceldonatie en in principe kan ik daar direct los, máár ik heb verschrikkelijk veel moeite met het anonieme deel. Ik ben namelijk van mening dat een kind altijd de mogelijkheid moet hebben om te onderzoeken waar het vandaan komt en waarschijnlijk is het dan helemaal niet nodig juíst omdat het kan.

Ik ben dus op zoek naar een eiceldonor die opgenomen wil
Worden in het donorregister en mij wil helpen bij het vervullen van mijn grootste wens: buiten mama van sterretje ook mama van een kind in mijn armen zijn..

Dank je wel.

Wil jij ons helpen onze droom waar te maken?

Annet

2018-05-08
Lieve potentiële eiceldonor,

Mijn man en ik willen niets liever dan samen een gezinnetje. Helaas zijn we er tijdens het IVF-traject achter gekomen dat ik in de vervroegde overgang ben, waardoor de kwaliteit van mijn eitjes niet meer goed is. Ik was op dat moment 35 jaar en had al drie spontane vroege miskramen gehad.

Als een kindje niet vanzelfsprekend is, is dat een zwaar en meestal een lang traject. Hoe graag we ook een kindje zouden willen, we moeten goed blijven luisteren naar ons hart en lichaam. Omdat overal zoveel spanning op komt te staan, hadden wij de moeilijke beslissing genomen om te stoppen met dit moeilijke traject. We mogen hier niet aan onder door gaan.

Als we dan zelf geen kindjes kunnen krijgen, kunnen we misschien andere ouders en kinderen helpen, dachten we. We hebben het pleegzorgtraject doorlopen en drie dagen nadat we geaccepteerd waren pleegouders, was er een match. Een kindje dat ieder moment geboren kon worden en haar moeder kon niet voor haar zorgen.
We hadden maar weinig informatie en wisten niet, met de gehele geschiedenis van haar moeder, of ze gezond zou zijn, maar we hebben geen seconde getwijfeld om voor haar te zorgen. Drie weken lang hebben we ons op haar komst voorbereid. Maar toen ging alles wat mis kon gaan, ook echt mis. Ze is gezond geboren gelukkig, maar niet bij ons gekomen.

Wat ik daarna voelde, heeft me doen beseffen dat mijn eigen kinderwens eigenlijk nog te groot is om op dit moment te zorgen voor de kindjes van anderen. Mijn man hoopte vooral dat de instanties hun fouten nog konden goedmaken en dat ze nog bij ons zou komen. Maar die hoop is er nu niet meer en het vlammetje van onze kinderwens wakkert en wakkert nog zo sterk. We willen nog steeds graag andere kinderen en ouders helpen in de toekomst, maar nu is het moment dat er nog een kans is om zelf een kindje te krijgen samen.

Misschien zijn er wel mensen die ons willen en kunnen helpen? Die gedachten gaat nu door ons hoofd. We hebben niemand in onze omgeving die ons zou kunnen helpen. Ik heb twee oudere zussen, waarvan de jongste 5 dagen geleden, op 3 mei 2018, een prachtige dochter heeft gekregen!

Ons prachtige nichtje Lisa, heeft ons dit zetje gegeven om deze oproep te plaatsen. Kun jij ons helpen om onze droom waar te maken? Het is moeilijk om hulp te vragen, als je weet dat jij daar niks in kunt en mag betekenen voor de ander. Maar we helpen en delen onze liefde graag op alle andere mogelijke manieren.

Liefs,
Twee hoopvolle wensouders

eiceldonatie

Sofie

2018-05-05
Ik wil me graag even voorstellen, ik ben Sofie afkomstig uit België.
Ik heb reeds een lange weg bewandeld van fertiliteitsbehandelingen, een lang verhaal van inseminaties en Ivf-behandelingen achter de rug.
Om een lang verhaal kort te maken, is de eindconclusie nu dat ik niet zwanger kan worden met mijn eigen eicellen. Mijn enigste optie is nu nog eiceldonatie.
Omdat ik reeds een lange tijd een grote kinderwens koester en mijn droom nog niet wil opbergen en wil opgeven, wil ik graag langs deze weg proberen. Dit is normaal mijn ding niet en ik had nooit vermoed dat ik dit ooit zou moeten doen, maar ik vrees dat dit mijn enigste optie is.
Daarom zou ik graag in contact komen met vrouwen die me willen helpen mijn grote kinderwens alsnog te vervullen.
Ik besef dat het niet simpel is wat ik vraag, maar ik vrees dat eiceldonatie mijn laatste kans is om mijn grote kinderwens waar te maken.
U mag me dus steeds contacteren voor vrijblijvende informatie zonder enige verplichting.
Ik beantwoord graag uw vragen volledig vrijblijvend of ik kan u doorverwijzen naar de diensten binnen het ziekenhuis waar ik behandeld word.
Vriendelijke groeten en bedankt.

Eicel donatie

Marjolein.

2018-05-05
Hoi,
Ik zou me zelf even voor stellen,
Ben marjolein,28jaar oud.
Kom uit Hilversum
Zins mijn 10e levens jaar heb ik het turner syndroom. door dat ik het turner syndroom heb lukt het niet op de normale manier kinderen kan krijgen. Ik kan wel een kind baren. Zins 2jaar heb ik een lieve vriend. We willen graag een kindje. Me vriend en ik staan open voor een eicel donatie. Ik hoop dat iemand ons kan helpen.
Met vriendelijke groetEiceldonor gezocht

Emma

2018-04-28
Hallo,
We zijn een stel van 40 jaar en zijn 10 jaar bij elkaar. Ondanks een reeks van IVF behandelingen is het helaas niet gelukt. Doordat ik nu in de overgang ben kan ik niet op een natuurlijke wijze zwanger raken.
Graag zijn we op zoek naar een donor die ons wil helpen. Je kan ons e-mailen op dennem at gmail.com
(Alleen serieuze reply aub)