Ambassadeurs

Freya draait voornamelijk op vrijwilligers, onze ambassadeurs. Iedereen die zich inzet voor Freya weet hoe moeilijk het is als zwanger worden niet lukt. Niet voor niets zeggen we: ‘Wij weten hoe het voelt’. Want dat weten we écht allemaal.

Dit is de motivatie voor alle 50 vrijwilligers om zich met hart en ziel in te zetten voor onze mooie vereniging. En daarmee voor jou!

Zo’n 50 vrouwen en mannen zetten zich belangeloos in voor onze vereniging. Dankzij hen…

  • … worden evenementen georganiseerd
  • … verschijnt vier keer per jaar het Freya Magazine
  • … worden jouw belangen behartigd
  • … kun je bij Freya terecht voor informatie en al je vragen
  • … wordt er voorlichting gegeven bij klinieken en andere instanties

Het verhaal van iedere vrijwilliger is uniek. Maar iedereen heeft zelf ervaren hoe het is als de kinderwens niet (makkelijk) vervuld wordt.

Freya zou nergens zijn zonder de geweldige club vrijwilligers, onze ambassadeurs! Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor Freya? Dan komen we graag met je in contact. Meer informatie vind je onder vacatures.

Naast deze fantastische club ambassadeurs hebben we enkele parttime krachten in dienst (twee fte). Zij brengen ieder hun eigen expertise in en zorgen voor de continuïteit van de organisatie. Ook voor de medewerkers geldt dat een zwangerschap voor hen niet vanzelfsprekend was. Voor ieder van hen de reden om zich al jarenlang in te zetten voor Freya.