Contact met lotgenoten

‘Wij weten hoe het voelt.’

Niet voor niets is dat de ondertitel van onze vereniging. Bij Freya weten we allemaal hoe het voelt als de kinderkamer (lange tijd) leeg blijft. We weten ook uit eigen ervaring hoe waardevol het is om contact te hebben met lotgenoten. Mensen die aan een half woord genoeg hebben en jouw gevoelens begrijpen als geen ander. Freya brengt mensen samen, om te delen en te ervaren. Met elkaar sta je zoveel sterker!

Live contact

Meerdere keren per jaar organiseert Freya evenementen. Een congres met inspirerende sprekers, een ontspannen wandeling, een high tea of bijvoorbeeld een dagje varen in het pittoreske Giethoorn. Het programma varieert, dus houd onze agenda in de gaten!

Online contact

Freya biedt verschillende manieren om online in contact te komen met mensen die in eenzelfde situatie zitten als jij.

Forum
Op onze site vind je openbare fora en besloten communities waar je lotgenoten treft. Lees wel eerst de uitleg voordat je je aanmeldt.

Facebook – openbare groep
Heb je een Facebook-account? Ook daar is Freya actief! Geef ons een like en we houden je op de hoogte van interessant nieuws, bijzondere ervaringsverhalen, oproepen voor onderzoeken, inspirerende quotes, etc.

Facebook – besloten groepen
Naast onze openbare pagina hebben we ook verschillende besloten Facebook-groepen waar je afgeschermd kunt kletsen met de andere leden.

Meer informatie en links naar de besloten Facebookgroepen.

Eén van de leden van een besloten Facebookgroep vatte heel mooi samen hoe waardevol zo’n groep is:

“Ik zit al enkele dagen in deze groep, maar ik kon niet meteen de moed opbrengen om mezelf te laten horen. Tot ik gisteren het verhaal van een lotgenote las. De tranen sprongen me in de ogen, want het gevoel dat zij beschrijft is precies wat ik op dit moment ook voel. Zo herkenbaar! Ik ben niet alleen! Natuurlijk weet je wel dat er meer mensen ongewenst kinderloos zijn, maar als ik dan om me heen kijk, vraag ik me vaak af: waar zijn die mensen dan? Wat ben ik blij dat ik deze groep heb gevonden en verhalen lees van lotgenoten die wel precies weten hoe ongelukkig, leeg en doelloos ik me voel, ondanks mijn geweldige leven dat ik verder heb. Veel mensen begrijpen dat niet.”

Dus twijfel niet en meld jezelf aan!

Twitter
Ben jij actief op Twitter? Ook daar vind je Freya! Als je ons hier volgt, lees je het laatste nieuws, ben je op de hoogte van lopende onderzoeken, vind je links naar ervaringsverhalen, etc.

Instagram

Ben jij Instagrammer? Volg dan ook Freya daar. We houden je hier op hoogte en inspireren je!