Algemene vragen

Onze website bevat heel veel informatie, wellicht ook al het antwoord op jouw vraag!

Kijk daarom eerst of het antwoord op jouw vraag bij de veelgestelde vragen staat. Probeer daarnaast alsjeblieft te zoeken of je de info via het zoekscherm rechts bovenin kunt vinden.

Heb je een specifieke vraag die niet op bovenstaande manieren beantwoord wordt? Kijk dan hieronder waar je met je vraag het beste terecht kunt.

Algemene vragen

Als je contact met ons wilt opnemen, stuur dan een e-mail naar het secretariaat

Onze telefonische bereikbaarheid is helaas beperkt!
Bel: (024) 3010 350

Administratieve vragen

Adreswijzigingen en andere vragen over het lidmaatschap kun je kwijt bij de ledenadministratie.

Vragen over je zorgverzekering

Voor vragen op het gebied van je zorgverzekering in relatie tot vruchtbaarheidsbehandelingen kun je de contactmogelijkheden op onze pagina over het verzekeringspanel vinden.

Persoonlijke vragen

Kijk eerst of jouw vraag beantwoord wordt onder veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag hier niet bij? Dan kun je jouw persoonlijke vragen indienen via ons webformulier. Werkt het formulier niet of doet zich een probleem voor, dan kun je ook mailen naar het vragenpanel. Houd er s.v.p. rekening mee dat de beantwoording soms enige tijd in beslag zal nemen. Je vraag wordt beantwoord door ons (ervaringsdeskundige) vragenpanel. In principe proberen wij persoonlijke vragen binnen twee weken te beantwoorden.

Telefonisch contact
Wil je graag telefonisch contact over een persoonlijke vraag of heb je behoefte aan lotgenotencontact? Dat kan ook. Stuur een contactverzoek via het webformulier en vergeet niet je telefoon- of mobiele nummer te vermelden. Wij nemen dan contact op om een belafspraak te maken.

Vragen aan het bestuur

Heb je een vraag voor het bestuur, dan kun je deze rechtstreeks mailen: bestuur.

Antwoord op je mail

We proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden op je e-mail. Helaas lukt dat om verschillende redenen niet altijd direct. Om Freya draaiend te houden hebben wij een klein team van medewerkers (2fte) en verder doen wij ons werk met vrijwilligers. We hopen op je begrip als het even duurt! 

Let op: Maak je gebruik van een gratis e-mailprovider (hotmail, live, outlook.com, gmail, etc), stel dan het freya.nl domein in als veilige afzender, anders komen de antwoordmails in je spam-/junkfolder terecht.
Hoe het Freya domein (freya.nl) als veilige afzender in te stellen.

Postadres

Wil je ons per post iets toesturen, dan vind je hieronder het adres:
Freya
T.a.v. secretariaat
Postbus 620
4200 AP Gorinchem

Banknummer: NL 55 INGB 0000 5980 05
KvK 40534678