Verzekeringsvragen

Heb je verzekeringsvragen over vergoedingen van vruchtbaarheidsbehandelingen door de zorgverzekering? Ons verzekeringsteam kan je misschien de weg wijzen.

Hier vind je onze online informatie over vergoeding van vruchtbaarheidsbehandelingen en over overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Mogelijk vind je het antwoord op jouw vraag ook onder veelgestelde vragen.

Kom je er niet uit? Dan kun je je verzekeringsvraag schriftelijk stellen via onderstaand formulier. Het beantwoorden van iedere (persoonlijke) vraag doen wij uiterst zorgvuldig. Als je gebruik maakt van deze dienst, stellen wij het op prijs dat je lid bent/wordt van Freya. Het stellen van gecompliceerde vragen is voorbehouden aan onze leden.

Nog geen lid? Voor slechts 3 euro per maand ben je al lid van Freya en steun je ons werk. Je leest hier alles over het lidmaatschap.

Wil je graag telefonisch contact over een verzekeringskwestie? Dat kan ook. Stuur een contactverzoek via onderstaand formulier en vergeet niet je telefoon- of mobiele nummer te vermelden. We plannen dan een belafspraak met je in op een donderdagavond.

In de maanden november en december heeft ons verzekeringspanel een wekelijks telefonisch spreekuur. Zij zijn in deze periode iedere donderdagavond telefonisch te bereiken tussen 20.00 en 22.00 uur. Op donderdag 5 december en 26 december vervalt het spreekuur. Er wordt de tijd genomen om iedere vraag zo goed en uitvoerig mogelijk te beantwoorden. Hierdoor kan het voorkomen dat je er telefonisch even niet doorheen komt als je ons probeert te bereiken. Probeer het dan een half uurtje later nog eens.

Onze contactpersonen zijn tijdens de spreekuren bereikbaar via onze Skype telefoonlijn. Je kunt dit Skypenummer met een telefoon bellen: (024) 3010 355 of bel via je eigen Skype account.
Onze Skypenaam is freya-nl (als je deze eenmaal gevonden hebt, zie je ‘Freya-nl vereniging’ in het Skype scherm staan). Je kunt ook op de button hieronder klikken.

skypecall

Let op: het verzekeringsteam is alleen op donderdagavonden in genoemde maanden beschikbaar.

Maak je gebruik van een gratis e-mailprovider (hotmail, live, outlook.com, gmail, etc), stel dan het freya.nl domein in als veilige afzender, anders komen de antwoordmails in je spam-/junkfolder terecht.

Hoe het Freya domein (freya.nl) als veilige afzender in te stellen.

Stel je vraag
 
Onderwerp:
Naam:
Vraag:
E-mail:
Ben je lid van Freya?
Postcode: of Lidnummer
 
Verificatie capcha