Wegwijzer kliniekkeuze

Vruchtbaarheidszorg wordt nogal eens gezien als een luxe die niet per definitie in aanmerking komt voor een goede (vergoedings)regeling. Onterecht natuurlijk! Een kinderwens is een keuze; een vruchtbaarheidsprobleem is dat beslist niet. Goed om te weten dat Freya vecht voor jouw belangen. En met succes!

Freya staat in nauw contact met alle belanghebbende partijen zoals politiek, zorgverzekeraars en de medische wereld. Waar mogelijk werken we graag samen om onze doelen te behalen. Maar we schuwen de confrontatie niet. Als het nodig is, behartigen we met kracht jullie belangen. Daar mogen jullie op rekenen!

Monitor Fertiliteitszorg

Zodra de huisarts je doorstuurt naar het ziekenhuis voor vruchtbaarheidsonderzoeken en/of behandeling, sta je voor de keuze: welke kliniek kies je? En waar baseer je deze keuze op? Niet altijd een makkelijke keuze! Hoe vind je de kliniek die past bij jouw wensen en wat jíj belangrijk vindt? Freya heeft een online tool ontwikkeld die je helpt bij het maken van deze belangrijke keuze: de Monitor Fertiliteitszorg. Op basis van de door jou ingevoerde selectiecriteria en wensen, rolt er suggesties voor klinieken uit.

Wij zijn er voor jou. Ben jij er voor ons?

Freya vecht voor de belangen van iedereen met vruchtbaarheidsproblemen. En jij kunt ons daarbij helpen! Hoe? Heel eenvoudig: door ons te steunen met een lidmaatschap! Niet alleen kunnen we de ledeninkomsten hard nodig, ook het aantal leden is van cruciaal belang voor de belangenbehartiging. Hoe groter de groep die we vertegenwoordiger, hoe krachtiger onze stem! Mogen we op jou rekenen?

Wil je meer lezen?