Dit hebben wij bereikt voor jou

Vruchtbaarheidszorg wordt nogal eens gezien als een luxe die niet per definitie in aanmerking komt voor een goede (vergoedings)regeling. Onterecht natuurlijk! Een kinderwens is een keuze; een vruchtbaarheidsprobleem is dat beslist niet. Goed om te weten dat Freya vecht voor jouw belangen. En met succes!

Freya staat in nauw contact met alle belanghebbende partijen zoals politiek, zorgverzekeraars en de medische wereld. Waar mogelijk werken we graag samen om onze doelen te behalen. Maar we schuwen de confrontatie niet. Als het nodig is, behartigen we met kracht jullie belangen. Daar mogen jullie op rekenen!

Enkele wapenfeiten van de lobby-activiteiten van Freya:

Wij delen onze inzichten – die we o.a. uit de enquetes halen – met zorgverleners, zorginstellingen, beroepsorganisaties en overheid. We brengen het perspectief van de patiënt in bij wetenschappelijk onderzoek  en nieuwe medische richtlijnen.
Lees ons jaarverslag voor een overzicht van alle activiteiten.

Wij zijn er voor jou. Ben jij er voor ons?

Freya vecht voor de belangen van iedereen met vruchtbaarheidsproblemen. En jij kunt ons daarbij helpen! Hoe? Heel eenvoudig: door ons te steunen met een lidmaatschap! Niet alleen kunnen we de ledeninkomsten hard nodig, ook het aantal leden is van cruciaal belang voor de belangenbehartiging. Hoe groter de groep die we vertegenwoordiger, hoe krachtiger onze stem! Mogen we op jou rekenen?