Persoonlijke vragen

Heb je een persoonlijke vraag of behoefte aan lotgenotencontact? Neem dan contact op met onze ervaringsdeskundige contactpersonen.

Kijk voor je een vraag stelt eerst of jouw vraag beantwoord wordt onder veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag er niet bij? Je kunt je persoonlijke vraag schriftelijk stellen via het webformulier . Het beantwoorden van iedere (persoonlijke) vraag doen wij uiterst zorgvuldig. Als je gebruik maakt van deze dienst, stellen wij het op prijs dat je lid bent/wordt van Freya. Het stellen van gecompliceerde vragen is voorbehouden aan onze leden.

Nog geen lid? Voor slechts 3 euro per maand ben je al lid van Freya en steun je ons werk. Je leest hier alles over het lidmaatschap.

Wil je graag telefonisch contact over een persoonlijke vraag of heb je behoefte aan lotgenotencontact? Dat kan ook. Stuur een contactverzoek via het webformulier en vergeet niet je telefoon- of mobiele nummer te vermelden. Wij nemen dan contact op om een belafspraak te maken.

Heb je een verzekeringsvraag? Dan kun je terecht bij ons verzekeringspanel.

Maak je gebruik van een gratis e-mailprovider (hotmail, live, outlook.com, gmail, etc), stel dan het freya.nl domein in als veilige afzender, anders komen de antwoordmails mogelijk in je spam-/junkfolder terecht.

Hoe het Freya domein (freya.nl) als veilige afzender in te stellen.