Blog

Week van de Vruchtbaarheid: 31 oktober – 6 november

Een hele week in het teken van de vruchtbaarheid. Die gaat er komen! En wel in de week van 31 oktober tot en met 6 november 2016. Gedurende deze periode vragen we – op Europees niveau – op allerlei manieren aandacht voor de (nog onvervulde) kinderwens en alle aspecten die hierbij komen kijken.

Vaderdag 2018

Vandaag is het Vaderdag. We wensen alle vaders een fijne dag! Maar juist ook op Vaderdag vragen we aandacht voor de mannen die tot hun verdriet (nog) geen vader zijn.

Stroomstoring Erasmus MC

Erasmus MC is getroffen door een stroomstoring die (onder andere) gevolgen heeft voor de behandelingen in het vruchtbaarheidscentrum. Freya is uiteraard geschrokken van de berichtgeving over deze calamiteit.

Oproep Freya Magazine: Sssst, niet verder vertellen

Wat mag niemand van jou weten als het gaat over vruchtbaarheidsproblemen? Wat hou je voor iedereen verborgen, maar beïnvloedt dagelijks jouw leven? Schiet het bijvoorbeeld wel eens door je hoofd om je partner te verlaten omdat hij (of zij) je geen kinderen kan geven? Wil je diep van binnen stoppen met behandelingen maar durf je […]

Oproep: Blogs over Zorg voor Jezelf

Freya is op zoek naar inspirerende blogs om te delen op onze website en social media. Heb jij onze volgers iets te vertellen over hoe jij goed voor jezelf zorgt, als kinderen krijgen niet (makkelijk) lukt?