Mijn leven is OK, Jorien Ouweneel

Jorien Ouweneel
Ik ben Jorien Ouweneel (1977), vanuit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is als zwanger worden niet lukt en je (nog) ongewenst kinderloos blijft. De droom die je had van je relatie of je toekomst spat uiteen en vragen, boosheid en eenzaamheid stapelen zich op.

Hoe communiceer je over dit intieme en kwetsbare onderwerp? Hoe ga je er mee om op je werk? Hoe zorg je voor verbinding met jezelf en in je relatie? Hoe houd je je staande in een omgeving waarin iedereen kinderen heeft of krijgt? Welke invulling ga je je leven geven? Allemaal reële vragen en situaties waarin je kunt vastlopen en het goed is om met een coach te zoeken naar antwoorden en nieuwe richting. Ik wil je helpen op weg naar een vorm van acceptatie van je (nog) onvervulde kinderwens. Zodat je uiteindelijk kunt zeggen: ” Mijn leven is dan wel ongewenst kinderloos, maar het is OK!

Een quote die me hierbij inspireert is:

“Perhaps a greater tragedy than a broken dream is a life forever defined by it”
van Sheridan Voysey

Als hulpverlener heb ik een christelijke identiteit. De Bijbelse waarden en principes inspireren mij in mijn werk en leven. Ik begrijp dat niet iedereen iets met het geloof heeft. Daarom heb je de keuze: wanneer je dat wenst, wordt het geloof er actief bij betrokken. Wanneer je dat liever niet hebt, wordt dat onderwerp juist onbesproken gelaten. Ik wil niemand iets opdringen. Graag wil ik dat mijn hulpverlening iets toevoegt en geeft wat je nodig hebt.

Naam:  Mijn leven is OK, Jorien Ouweneel

Adres: Arkelse Onderweg 103

Postcode: 4206 AG

Plaats: Gorinchem

Telefoon: 06-41117611

Email adres: jorien@mijnlevenisok.nl

Website: www.mijnlevenisok.nl