Cadeau Abonnee-lid

Een lidmaatschap kost € 36,00 per jaar. Voor dit bedrag krijg je 4 keer per jaar het Freya Magazine toegestuurd (in een neutrale envelop). Dit magazine staat boordevol herkenbare ervaringsverhalen, columns, wetenschappelijk artikelen en nieuws op het gebied van verminderde vruchtbaarheid en ongewenste kinderloosheid. Bovendien krijg je korting op bijeenkomsten die Freya organiseert. En last but not least betekent jouw steun aan Freya dat we als vereniging sterker worden en sterker staan in het behartigen van de belangen van mensen met een vruchtbaarheidsprobleem. Want hoe groter de groep mensen die we vertegenwoordigen, des te krachtiger onze stem.
Mogen we ook op jouw steun rekenen?

Machtiging incasso (gratis 2 extra magazines)

Jouw gegevens, de gever
Tenaamstelling bankrekening:
Adres
Postcode:
Plaats:
E-mail:
Telefoon:
IBAN rekeningnummer
Datum:
 
Gegevens van de ontvanger
Naam
Adres
Postcode:
Plaats:
E-mail:
Telefoon:
 
Ik wil graag dit lidmaatschap voor langere tijd cadeau geven! Tot wederopzegging kan het jaarlijks lidmaatschap automatisch van mijn rekening worden geïncasseerd.
 
Ik geef graag het lidmaatschap 1 jaar cadeau. Freya neemt aan het einde van dit jaar contact op met de ontvanger over het voortzetten van het lidmaatschap.
 
In het welkomstpakket zit in een begeleidende brief waarin we aankondigen dat jij dit lidmaatschap aanbiedt. Daarnaast is het mogelijk om een kaart met een persoonlijk boodschap mee te sturen bij het welkomstpakket:
 
Ja, dit wil ik graag en de volgende boodschap mogen jullie op de kaart schrijven:
Nee, een kaart is niet nodig.
Verificatie capcha