Bestuursweekend

Afgelopen weekend waren we met het bestuur bijeen in Maasbommel. Twee dagen zaten we met elkaar in een spreekwoordelijk ‘hutje op de hei’ om te overleggen, evalueren, brainstormen en plannen te maken voor de toekomst. 

We hebben onder andere de laatste hand gelegd aan ons beleidsplan voor de komende vier jaar. In dit plan anticiperen we op trends en ontwikkelingen in de maatschappij en specifiek de fertiliteitszorg. Zo spreken we de ambitie uit beter aan te sluiten bij wat mannen bij Freya willen vinden, meer handvatten te bieden aan mensen bij wie de kinderwens onvervuld blijft en het online aanbod nog beter af te stemmen op de wensen die leven bij de doelgroep.

Bij alles wat we doen staat altijd één vraag centraal: hoe kan Freya de achterban optimaal ondersteunen en vertegenwoordigen? Binnenkort vinden jullie ons beleidsplan op de website.

Het was een nuttig weekend waarin we hard maar prettig hebben samengewerkt. Natuurlijk was er ook gelegenheid voor gezelligheid en ruimte om met elkaar bij te praten. Wij kijken terug op waardevolle en fijne dagen en hebben nieuwe energie opgedaan om ons in te spannen om Freya voor jullie nog meer waarde te geven.

(Op de foto ontbreekt Caroline, zij maakte de foto.)

Geef een reactie